Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un super atacant s-a oferit să joace la Barcelona. Toate detaliile

Un super atacant s-a oferit să joace la Barcelona. Toate detaliile

FC Barcelona

Comentarii

Potrivit presei spaniole, Alexandre Lacazette vrea să joace la FC Barcelona.

 Dorit şi de Atletico Madrid, Alexandre Lacazette vrea să joace la FC Barcelona.

Mai mulţi atacanţi cu nume din Europa sunt nevoiţi să-şi caute o altă echipă din vară. Într-o astfel de situaţie se află şi Alexandre Lacazette, fotbalist căruioa îi expiră contractul cu Arsenal şi care în iarnă poate negocia cu orice altă echipă.

Potrivit presei spaniole, Alexandre Lacazette ar accepta o diminuare a salariului pentru a ajunge la FC Barcelona.

Internaţionalul francez se află încă sub comanda lui Mikel Arteta, dar nu mai este considerat un titular de bază pentru ”Tunari”. A jucat doar 162 de minute în patru meciuri şi a marcat două goluri, iar la cei 30 de ani ai săi este decis să plece la o altă echipă.

Spaniolii anunţă că Alexandre Lacazette îşi analizează opţiunile, dar că apropiaţii săi l-ar fi propus deja la Barcelona. Oficialii catalani nu exclud varianta de a încerca transferul, cu toate că Alexandre Lacazette este dorit şi de Atletico Madrid.

În vârstă de 30 de ani, Lacazette este cotat la 22 de milioane de euro. A marcat în total 67 de goluri în 174 de meciuri pentru Arsenal şi a oferit 29 de pase decisive. Alexandre Lacazette a mai jucat la Lyon, club pentru care a marcat 129 de goluri în 275 de partide. 

Afla mai multe despre: alexandre lacazette 

viewscnt
Articole similare