Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un super jucător are zilele numărate la Barcelona! Leo Messi A EXPLODAT: ”Să plece!” VIDEO INCREDIBIL cu gestul argentinianului

Un super jucător are zilele numărate la Barcelona! Leo Messi  A EXPLODAT: ”Să plece!” VIDEO INCREDIBIL cu gestul argentinianului

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona a învins-o pe Celta Vigo după o prestaţie magnifică a lui Leo Messi. Dar, nu totul este roz pe Camp Nou. Messi vrea ca unul dintre coechipierii săi să plece de la echipă.

Don Balon anunţă că starul catalanilor a explodat la adresa unuia dintre coechipierii săi. Este vorba despre francezul Ousmane Dembele, care conform publicaţiei citate are zilele numărate la FC Barcelona.

De altfel, Dembele a fost singurul jucător din lotul catalanilor pe care un Leo Messi triumfător şi abia intrat în vestiar, nu l-a îmbrăţişat şi nici măcar salutat.

 

 

Ousmane Dembele pleacă de la Barcelona? Messi îl vrea OUT

Dembele nu a fost titular în partida cu Celta Vigo, un meci în care Ernesto Valverde l-a preferat pe tânărul Ansu Fati. De altfel, fotbalistul pe care spaniolii vor să-l vadă deja la naţionala mare este noul preferat al ”greilor” din vestiarul Barcelonei. Pentru Dembele ”creditul s-a terminat, la fel şi încrederea” anunţă Don Balon care subliniază că francezul ar urma să plece de pe Camp Nou ”cât mai rapid”. Suma pe care Barca a plătit-o pentru Dembele este de 125 de milioane de euro, o risipă de bani în opinia lui Lionel Messi, omul care face şi desface totul la gruparea blaugrana.

În vârstă de 22 de ani, Dembele a ajuns la Barcelona în 2017, după ce catalanii au câştigat un duel aprins pentru semnătura lui cu marea rivală, Real Madrid. Puştiul francez impresionase profund la Borussia Dortmund, acolo unde a stat doar un sezon, încheiat cu 10 goluri şi multe pase decisive. Cel mai dezechilibrant fotbalist din campionatul german în 2017-2018 a semnat cu Barca, deşi era dorit atât de Bayern Munchen, cât şi de Real Madrid, Manchester United sau Liverpool. Pentru gruparea de pe Camp Nou, Dembele a marcat 19 goluri în 72 de meciuri.

Afla mai multe despre: messidembele 

viewscnt
Articole similare