Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un super pilot atacă şefii din Formula 1. Iau decizii stupide care ucid competiţia

Un super pilot atacă şefii din Formula 1. Iau decizii stupide care ucid competiţia

Formula 1

Comentarii

Pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull) a denunţat decizia juriului Marelui Premiu al Statelor Unite care l-a penalizat cu cinci secunde şi a fost privat de locul al treilea pe podium, apreciind că "aceste decizii stupide ucid Formula 1", a spus el cu regret.

"A fost o cursă superbă, dar cu decizii stupide, care ucid efectiv Formula 1", a mai spus pilotul în vârstă de 20 de ani.

"Există în acest juriu un idiot care ia mereu decizii împotriva mea", a adăugat Verstappen, în timp ce directorul echipei sale Christian Horner a calificat această decizie a juriului "incredibil de severă".

Plecat de pe poziţia a 17-a a grilei de start după ce a fost penalizat cu 15 locuri pentru schimbări de elemente ale motorului său, Verstappen a realizat o incredibilă revenire şi l-a depăşit pe finlandezul Kimi Raikkonen (Ferrari) cu trei tururi înainte de final şi se situa pe locul 3. Dar el a primit o penalizare de cinci secunde şi a pierdut locul pe podium "pentru că a părăsit pista şi a avut un avantaj", conform aprecierii juriului.

"Toţi piloţii părăsesc pista, nu sunt limite, în virajul 9, se iese de pe pistă la fel ca în virajul 19 şi nimeni nu spune nimic", a explicat Verstappen.

Afla mai multe despre: formula 1super pilotmax verstappenred bulldecizii stupidecompetitiemarele premiu 

viewscnt
Articole similare