Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un suporter i-a stricat seara lui Dan Petrescu: ”M-a înjurat non-stop. Nu s-a uitat deloc la meci”

Un suporter i-a stricat seara lui Dan Petrescu: ”M-a înjurat non-stop. Nu s-a uitat deloc la meci”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa FC Voluntari, în etapa a XXIX-a a Ligii 1 Casa Pariurilor, penultima a sezonului regulat. Echipa campioană s-a distanţat la 14 puncte de FCSB, care va evolua joi, în această etapă, la Piteşti, cu FC Argeş.

Un suporter i-a stricat seara lui Dan Petrescu: ”M-a înjurat non-stop. Nu s-a uitat deloc la meci” + A avut doar cuvinte de laudă pentru Mihai Iosif

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a vorbit despre partida disputată la Voluntari. Tehnicianul s-a plâns că a fost înjurat tot meciul de un suporter. 

”Au avut o ocazie sau două, noi am controlat meciul. 1-0 e puţin pentru ce am făcut pe teren. Am dat şi bară şi gol, ocazii multe. Voluntari a încercat. Budescu a fost cel mai bun jucător al lor. Scorul nu arată ce a fost pe teren. Sunt fericit, s-au adaptat foarte bine la sistemul pe care l-am cerut şi nu am ce să le reproşez. Terenul era greu. Îmi pare rău că nu am marcat mai multe goluri, meritam. Adversarul era unu de valoare. Voluntari cred că va fi în play-off, nu văd cum s-ar întâmpla să nu fie.

(n.r. despre distanţa faţa de FCSB) Nu are de ce să fie liniştitoare pentru că se înjumătăţesc punctele şi Craiova arată foarte bine. Lotul lor este foarte bune şi sunt convins că se vor bate la titlu şi ei. Pe toate stadioanele am prieteni foarte mulţi, aici la Voluntari e o zonă liniştită. Am avut unul care m-a injurat. Nu s-a uitat deloc la meci. Cu ce gresesc eu că echipa mea câştigă? Eu nu fac probleme la nimeni,. eu îmi văd de echipa mea. Nu zic nimic de nimeni.

Să îmi spună şi mie cum poate să fie Iosif sub presiune sau Prepeliţă, i-a adus unde sunt şi ei vor să îl schimbe. Iosif a făcut o treabă fantastică la Dinamo şi îl felicit. Un antrenor foarte bun care şi-a văzut de treaba lui şi nu a dat în niciun antrenor. Sunt convins că va fi meci greu cu Rapid”, a declarat Dan Petrescu după meci. 

Au evoluat echipele:

Voluntari: M. Popa - Ricardinho, Tamaş, Armaş, Briceag - Raţă (Golan '85), Droppa (Tavares '77) - C. Costin (Macelo Lopes '67), Budescu, I. Gheorghe (Fulop '85) - Nemec (Olawale '46). Antrenor Liviu Ciobotariu;

CFR Cluj: Hindrich - Graovac, Yuri, Burcă - Susici, Bordeianu (Chipciu '71), Boateng, Deac (Neguţ '88), Camora - Debeljuh (Dugandzici '79), Păun (Petrila '78). Antrenor Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare