Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un tânăr antrenor din Spania a murit din cauza Coronavirusului la doar 21 de ani!

Un tânăr antrenor din Spania a murit din cauza Coronavirusului la doar 21 de ani!
Comentarii

Francisco Garcia, un tânăr de doar 21 de ani de la clubul Atletico Portada Alta, a decedat din cauza Coronavirusului.

Decesul a avut loc duminică. Garcia suferea de Coronavirus şi avea patologie anterioară, recent fiind diagnosticat cu o boală oncologică. În ciuda vârstei fragede, Francisco Garcia facea parte din staff-ul antrenorilor la Atletico Portada Alta, unde antrena o grupă de juniori. Din cauza bolii pe care o avea, acesta se afla printre persoanele cele mai vulnerabile la Coronavirus.

Clubul a anunţat trecerea în nefiinţă printr-un mesaj emoţionant postat pe reţelele sociale: "Transmitem cele mai profunde condoleanţe familiei, pritenilor şi apropiaţilor antrenorului nostru, Francisco Garcia, care ne-a părăsit. Acum, ce facem fără tine, Francis? Nu te vom uita niciodată!", a fost mesajul transmis de clubul din Malaga.

Coronavius printre jucătorii din La Liga!

Valencia a anunţat, duminică, că are cinci fotbalişti care au fost infectaţi cu noul virus COVID-19. Fotbaliştii Ezequiel Garay, Jose Luis Gaya şi Elaquim Mangala, dar şi Francisco José Camarasa şi doctorul Aliaga, membri în staff, au fost depistaţi pozitiv cu Coronavirus în urma testelor efectuate.

Afla mai multe despre: francisco garciadeces 

viewscnt
Articole similare