Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un tânăr fotbalist român a fost promovat la prima echipă a lui Lazio. Se antrenează alături de vedetele Ciro Immobile şi Luis Alberto

Un tânăr fotbalist român a fost promovat la prima echipă a lui Lazio. Se antrenează alături de vedetele Ciro Immobile şi Luis Alberto

Stranieri

Comentarii

Matteo Duţu (17 ani) a fost promovat la prima echipă a lui Lazio de antrenorul Maurizio Sarri.

Un tânăr fotbalist român a fost promovat la primă echipă a lui Lazio

Tânărul fundaş central român a impresionat la echipa de tineret a lui Lazio, motiv pentru care tehnicianul italian a luat decizia de a-l aduce la prima echipă. Astfel, Matteo Duţu s-a antrenat în cantonament alături de vedetele Ciro Imnobile şi Luis Alberto.

”Cantonamentul decurge într-un ritm bun, sunt aici alături de mai mulţi colegi de la echipa Primavera. Jucătorii de la prima echipă ne ajută, ritmul este diferit, dar ne adaptăm.

Să te antrenezi sub comanda lui Sarri este altceva, antrenorul este foarte pretenţios iar asta se oglindeşte în rezultatele echipei, care are una dintre cele mai bune defensive.

Trebuie să rămânem concentraţi, să îi urmărim pe ceilalţi şi să învăţăm cât mai mult posibil de la ei. Trebuie să învăţăm de la Romagnoli, Patric şi Casale tot ce putem. Ei sunt mereu pregătiţi, concentraţi la orice fază, au experienţă şi trag din greu pe teren”, a declarat Matteo Duţu pentru cei de la CittaCeleste.

Cine este Matteo Duţu, tânărul promovat la prima echipă de Maurizio Sarri

Matteo Duţu are 17 ani şi evoluează pe postul de fundaş central. Înălţimea de 1.92m şi calităţile sale fizice îl recomandă pentru această poziţie, aspecte care l-au şi evidenţiat la echipa Primavera a lui Lazio. 

Duţu s-a născut la Roma, în 2005, şi are dublă cetăţenie: română şi italiană. A fost deja convocat la naţionalele de tineret ale României, având 7 meciuri la naţionala U17 şi 8 meciuri la naţionala U18.

Afla mai multe despre: matteo dutulaziomaurizio sarri 

viewscnt
Articole similare