Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un tată cu pretenţii! Ce l-a nemulţumit pe Ionel Ganea după ce fiul său a marcat superb pentru România: "Nu-mi place asta. Mai are de lucrat"

Un tată cu pretenţii! Ce l-a nemulţumit pe Ionel Ganea după ce fiul său a marcat superb pentru România: "Nu-mi place asta. Mai are de lucrat"
Comentarii

Fostul atacant al naţionalei României, Ionel Ganea, consideră că fiul său, George, marcator în România U23 - Australia U23, mai are de lucrat la un aspect important.

Naţionala Under 23 a României a învins, marţi, cu scorul de 1-0 (1-0), reprezentativa similară a Australiei, în al doilea şi ultimul meci amical din cadrul stagiului de pregătire de la Marbella (Spania). 

Ionel Ganea, reacţie după ce George Ganea a marcat superb pentru naţională

În minutul 9 al partidei, atacantul Viitorului, George Ganea, a preluat elegant şi a finalizat printr-un lob pentru 1-0. Ionel Ganea a fost cu ochii pe meci şi pe fiul său şi a observat că are de îmbunătăţit un aspect esenţial pentru un marcator: "Cred că a gândit bine faza şi la fel si execuţia, a ales-o bine. Eu zic că a fost bună prestaţia, dar nu-mi place că se cam relaxează după o fază din asta şi nu e în regulă pentru un atacant. Trebuie să-l dea şi pe al doilea şi pe al treilea. Mai e de lucrat la el la partea astea de dorinţă, după să-ţi doreşti să mai marchezi. 

Repriza a doua nu a fost aşa de reuşită pentru naţionala României. Adversarul a fost destul de bun, a fost agresiv, au avut răutate, dorinţă. Ciobanu a jucat destul de bine, Aioani a jucat bine, nu a primit gol. Apărarea a jucat foarte bine", a declarat fostul atacant al naţionalei României. 

Ionel Ganea a făcut referire şi la cluburile care ar urma să trimită jucători la Jocurile Olimpice. El consideră că FRF ar trebui să recompenseze cluburile care lasă jucători în lotul U23, deşi Olimpiada nu e inclusă în calendarul FIFA. 

"Toate federaţiile din Europa sau din lume primesc bani de la UEFA şi FIFA pentru jucătorii care pleacă la naţională. Mai departe, federaţia trebuie să plătească banii cluburilor. Gică Hagi are o gândire foarte sănătoasă. Am vorbit cu el la finalul campionatului şi sublinia acest lucru: când jucătorul pleacă la naţională, îşi creşte cota", a mai spus Ganea. 

 

Afla mai multe despre: ionel ganeageorge ganearomaniaromania u23 

viewscnt
Articole similare