Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un titlu pentru istorie! Performanţă incredibilă reuşită de Federer în finala de la Dubai

Un titlu pentru istorie! Performanţă incredibilă reuşită de Federer în finala de la Dubai

Tenis

Comentarii

Roger Federer a reuşit o performanţă istorică la Dubai. L-a învins în două seturi pe grecul Stefanos Tsitsipas şi a câştigat titlul 100 din carieră.

Favorit numărul 2 la Dubai, Federer a avut nevoie de numai o oră şi 10 minute de joc pentru a trece de grecul Tsitsipas, favorit numărul 5, cel în faţa căruia avea de luat o revanşă pentru eliminarea din optimile de finală de la Australian Open.

Un break reuşit în chiar primul game al meciului l-a ajutat pe Federer să îşi adjudece primul set. Tsitsipas nu s-a lăsat însă uşor. A reuşit să salveze trei mingi de set conscutive, înainte ca Federer sa pună punct primului act. Grecul a dat impresia că poate întoarce soarta meciului, dar a cedat în cel mai important moment. La 4-4 şi 30-0 în setul secund, Tsitsipas a căzut. Federer a câştigat patru mingi consecutive, a reuşit breakul şi a pus apoi punct meciului pe propriul serviciu.

523.000 de dolari va încasa Federer pentru succesul de la Dubai.

Pentru Federer, trofeul de la Dubai va rămâne unul cu totul special. A fost titlul cu numărul 100 din carieră. Elveţianul este doar al doilea jucător din istorie care atinge această bornă. Primul a fost americanul Jimmy Connors, care s-a oprit la 109 titluri.

121 milioane de dolari a încasat Federer din cele 100 de turnee câştigate

Afla mai multe despre: roger federerdubai 

viewscnt
Articole similare