Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un titular de drept al FCSB a anunţat că se retrage din activitate. "Gata, mă las! Ajunge"

Un titular de drept al FCSB a anunţat că se retrage din activitate. "Gata, mă las! Ajunge"

FCSB

Comentarii

FCSB a ratat, aseară, calificarea în grupele Europa League şi este pe cale să piardă unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria recentă a clubului. Nemulţumit de faptul că a fost schimbat la pauză, Mihai Pintilii a fost surprins de camerele de filmat făcând semne şi spunând că se retrage.

Ajuns la 34 de ani, mijlocaşul la închidere al celor de la FCSB, Mihai Pintilii, nu mai are răbdarea de altă dată. Schimbat la pauza meciului piercut cu Vitoria Guimaraes (0-1), cel mai probabil de "antrenorul" Gigi Becali, fostul internaţional a fost surprins având un dialog de la distanţă cu cineva, în care gesticula şi i s-a putut citi pe buze când spunea că se lasă de fotbal după acest meci: "Eu, gata! Finito. Mă las. Pa pa. Ajunge", a spus acesta. Apoi, dezamăgit crunt de tot ce se întâmplă în jurul său, Pintilii şi-a văzut în continuare de meci şi de telefonul din buzunar, pe care îl butona din când în când.

La rândul său, Gigi Becali, a ţinut aseeară să-i transmită lui Pintilii că-i cea mai bună alegere. "Să se lase dacă joacă aşa. Are 4-5 kilograme în plus", a spus latifundiarul din Pipera.

Mihai Pintilii a evoluat la FCSB între anii 2012 şi 2014, apoi a revenit la club în anul 2016, după alte trei experienţe la Al Hilal, Pandurii Târgu-Jiu şi Hapoel Tel Aviv. Ieşeanul are 46 de selecţii pentru echipa naţională a României, pentru care a marcat şi un gol, într-un duel cu Ungaria (3-0), la Bucureşti, în calificările pentru Cupa Mondială din 2014.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare