Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un titular de la Dinamo admite: ”Am oferte mai bune!” Ce-l reţine pentru moment în Ştefan cel Mare VIDEO

Un titular de la Dinamo admite: ”Am oferte mai bune!” Ce-l reţine pentru moment în Ştefan cel Mare VIDEO

Dinamo București

Comentarii

Situaţia financiară grea prin care trece Dinamo poate ”rupe” un lot care a obţinut rezultate bune în playout, pe finalul stagiunii trecute.

”Câinii” au dat semne reale de revenire sub comanda lui Duşan Uhrin, iar unul dintre jucătorii care au evoluat constant bine a fost Steliano Filip. Experimentatul fundaş stânga al lui Dinamo a plecat în cantonament alături de echipă, dar mărturiseşte că nu ştie la ce să se aştepte pe viitor: ”Nu vreau să vorbesc de bani. Auzeam discuţii că sunt neplătiţi cu lunile. Nu mai ştiau băieţii prin ce luni au fost plătiţi. Este o situaţie foarte dificilă, nu ştiu ce o să fie, cine o să rămână. E clar că ne putem teme de insolvenţă, pentru că pare clar că asta se doreşte. Situaţia este de aşa natură încât sunt forţaţi. Ar fi păcat, pentru că pe final de campionat am făcut jocuri bune şi am încheghat un grup frumos. Ne dorim continuitate, care nu se poate obţine fără linişte” i-a mărturisit Filip, jurnalistului Ovidiu Ionescu.

Unul dintre jucătorii cu o cotă bună în lotul lui Uhrin, Filip a recunoscut că are şi acum oferte mai bune financiar decât i se oferă la Dinamo. Cu toate acestea, Steliano spune că nu se gândeşte neapărat la detaliile financiare atunci când vine vorba despre echipa sa de suflet: ”Nu ştiu dacă rămân, eu mi-aş dori. Am venit cu sufletul, nu se pune problema de bani, pentru că am avut şi am oferte mult mai bune financiar. Sper să se rezolve, pentru că altfel este greu. Nu o poţi duce la nesfârşit aşa” a explicat Filip.

21 de meciuri a bifat Filip în sezonul trecut de la revenirea la Dinamo. A reuşit să marcheze un gol şi să ofere o pasă decisivă coechipierilor săi. Fundaşul stânga bifase alte 15 meciuri în acelaşi sezon, în Superliga Greacă. Cota sa de piaţă este de 400 de mii de euro.

Afla mai multe despre: steliano filip 

viewscnt
Articole similare