Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un titular din echipa de rugby a Ţării Galilor a fost exclus din formaţie după ce a încălcat protocolul legat de coronavirus

Un titular din echipa de rugby a Ţării Galilor a fost exclus din formaţie după ce a încălcat protocolul legat de coronavirus

Sporturi

Comentarii

"Suntem extrem de dezamăgiţi de faptul că Josh Adams a încălcat protocolul şi am acţionat pentru a ţine în control situaţia."

Josh Adams, component al echipei de rugby a Ţării Galilor, a fost exclus de antrenor pentru meciul cu Irland din Turneul Celor 6 Naţiuni după ce s-a aflat că acesta a încălcat protocolul legat de coronavirus.

Adams, care este cel mai bun marcator de încercări de la Cupa Mondială din 2019, a participat la un eveniment cu mai mulţi membri ai familiei, fără a avea acordul antrenorului şi astfel a încălcat protocolul legat de răspândirea pandemiei de coronavirus. Pentru a minimaliza riscurile pandemiei, echipa petrece mai mult timp izolată la baza de antrenament de la Vale of Glamorgan.

Jucătorii au fost lăsaţi în week-end să plece acasă şi să-şi petrecă timpul cu familia însă Josh Adams a luat parte la o petrecere în familie care a implicat mai multe persoane, petrecere organizată cu ocazia faptului că prietena acestuia va da naştere la un copil în curând.

"Suntem extrem de dezamăgiţi de faptul că Josh Adams a încălcat protocolul şi am acţionat pentru a ţine în control situaţia. Toţi membri echipei au primit ordine interne legate de protocol şi fiecare este responsabil pentru ceea ce face." a declarat antrenorul Ţării Galilor, Wayne Pivac. 

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: rugby 

viewscnt
Articole similare