Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un ”tricolor” are un verdict dur pentru echipa naţională: ”Ce să ne mai ascundem după degete. Ne-am făcut de râs!”

Un ”tricolor” are un verdict dur pentru echipa naţională: ”Ce să ne mai ascundem după degete. Ne-am făcut de râs!”

Echipa națională

Comentarii

Dan Nistor a fost convocat la echipa naţională, dar nu a evoluat. Cu toate acestea, vedeta lui Dinamo regretă plecarea lui Cosmin Contra.

Nistor a explicat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că simte că România s-a făcut de râs în duelul contra Suediei:

”S-a văzut foarte urât, trebuia să spălăm ruşinea cu Suedia şi din păcate nu am reuşit. Probabil nu am mai fost motivaţi, probabil lipsa jocurilor la unii jucători şi mai mulţi factori. S-a simţit o oarecare presiune dar din păcate ne-am făcut de râs, ce să ne mai scundem după degete. Ne-am făcut de râs şi trebuie să nu se mai întâmple acest lucru. Dacă ar fi să fiu introdus din minutul 1, eu mi-aş da viaţa pentru echipa naţională, ceea ce fac şi la echipa de club. Se pare că alţii nu au făcut acest lucru şi s-a văzut şi pe teren, şi pe tabela de marcaj. Când vii la echipa naţională trebuie să vii cu sufletul şi cu inima deschisă” a mărturisit Dan Nistor, într-o conferinţă de presă susţinută astăzi.

 

El nu s-a declarat furios pe faptul că selecţionerul Cosmin Contra nu l-a utilizat. Dimpotrivă, Nistor regretă plecarea lui Contra de la echipa naţională: ”La fiecare antrenament vorbeam cu dânsul. Aşa a considerat dânsul în acel moment că trebuie să facă echipa şi să bage alţi jucători. Îi respect decizia, îl respect pe dânsul şi mie sincer îmi pare rău că a plecat” a mai spus Dan Nistor.

Afla mai multe despre: dan nistorcosmin contra 

viewscnt
Articole similare