Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un "tricolor", criticat de un fost internaţional după înfrângerea din Islanda: "Mă aşteptam mai mult de la el". Camora, lăudat că a acceptat să joace

Un "tricolor", criticat de un fost internaţional după înfrângerea din Islanda: "Mă aşteptam mai mult de la el". Camora, lăudat că a acceptat să joace
Comentarii

Jean Vlădoiu, fost internaţional român, l-a criticat pe Alexandru Mitriţă după înfrângerea României din Islanda. Nici Camora nu a scăpat de critici, însă portughezul a fost lăudat pentru că a acceptat să reprezinte naţionala României.

Mitriţă, care a reuşit o "dublă" săptămâna trecută, în MLS, pentru New York City FC, era unul dintre jucătorii în care Mirel Rădoi, dar şi fanii echipei naţionale îşi puneau speranţele. Fotbalistul transferat în ţările Arabe nu a impresionat, iar Jean Vlădoiu a pus punctul pe "i". 

„Mă aşteptam mai mult de la el, nu a făcut deloc un joc strălucit”, a spus Vlădoiu pentru Gsp. Totodată, nici Mario Camora nu l-a impresionat pe fostul jucător de la Dinamo şi Steaua. 

„Trebuia să fie mai atent la faza golului doi. Când ştii că eşti ultimul apărător, trebuie să strângi, nu să faci pasul la ofsaid. Oricum, nu-l putem acuza de nimic. Jos pălăria ca a acceptat să joace pentru echipa naţională!”, a declarat Vlădoiu pentru sursa citată. 

„Am jucat slab, dar nu am avut nici noroc. Ăsta e fotbalul. Mergem mai departe, n-avem ce să facem. Mi-am pus mari speranţe că ne vom califica. 

Ştiam că Islanda are jucători experimentaţi, care au evoluat la cel mai înalt nivel. Iar nouă ne-au lipsit nişte jucători senzaţionali în defensivă, Chiricheş şi Grigore. S-a văzut că sunt greu de înlocuit. 

Ne-au lipsit vlaga, determinarea şi forţa. Am evoluat mult mai bine în repriza a doua, chiar speram să egalăm. Ei au tras şi de timp pe final, dar aceste lucruri fac parte din fotbal”, a mai spus Vlădoiu despre meciul din Islanda. 

Afla mai multe despre: mitritacamorajean vladoiuromania 

viewscnt
Articole similare