Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un tricolor, mutarea carierei după meciul cu Islanda! Preşedintele clubului a anunţat. Veste uriaşă

Un tricolor, mutarea carierei după meciul cu Islanda! Preşedintele clubului a anunţat. Veste uriaşă
Comentarii

Radu Drăguşin începe să se impună la Sampdoria după ce a jucat deja patru meciuri importante în serie A.

Radu Drăguşin, întors din drum! Juventus s-a răzgândit şi îl vrea înapoi: ”Vine puternic din spate!”

Fundaşul român este împrumutat de Juventus în acest sezon, iar jucătorul de 19 ani speră să revină  la Torino mai ”călit” în luptele din Serie A. 

Din dorinţa de a bifa mai multe minute, Radu Drăguşin (19 ani) a ales să o părăsească pe Juventus în această vară şi să evolueze un sezon pentru Sampdoria. Iar fundaşul central a fost folosit de Roberto D'Aversa în ultimele patru meciuri din Serie A, cu Spezia, 2-1, Atalanta, 1-3, Torino, 0-3 şi Bologna 1-2. 

Însă, destinul lui Drăguşin se poate schimba radical. Andrea Agnelli, preşedintele echipei Juventus, a stat cu ochii pe el şi deja are de gând să il aducă inapoi! Anunţul a fost făcut chiar de Agnelli in presa din Italia.

Trebuie să ne intereseze competivitatea. Pornind de la juniori, până la echipa U23, care vine puternic din spate şi işi face loc la prima echipă şi aici mă gândesc la Fragioli, Frabotta şi Drăguşin, care sunt in imprumut şi pot reveni cât de curând la prima echipă!”, a mărturisit preşedintele clubului Juventus, care nu a exclus revenirea lui Drăguşin! 

Faţă de sezonul trecut, când s-a bătut în primă fază cu Juventus pentru câştigarea campionatului, iar apoi pentru a prinde locul 4, ultimul care duce în grupele Champions League, Radu Drăguşin are o misiune diferită la Sampdoria. Românul trebuie să pună umărul la salvarea de la retrogradare, clubul din Genoa fiind pe locul 18, cu doar 9 puncte. 

Fotbalistul a fost transferat de Juventus, în vara lui 2018, de la Regal Bucureşti, pentru 260.000 de euro.

Acesta a evoluat pe rând la echipele U17, U19 şi U23 ale clubului din Italia. Iar, în ianuarie 2021, a fost adus la echipa de seniori. În cele opt luni petrecute la prima echipă a lui Juventus, Radu Drăguşin a bifat patru partide.

  • 3 milioane de euro este cota lui Radu Drăguşin, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: juventusradu dragusinsampdoriaandrea agnelli 

viewscnt
Articole similare