Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un "tricolor" titular în meciul cu Spania, de la Bucureşti, recunoaşte: "Noi, jucătorii români, suntem campioni la găsit scuze"

Un "tricolor" titular în meciul cu Spania, de la Bucureşti, recunoaşte: "Noi, jucătorii români, suntem campioni la găsit scuze"

Fotbal

Comentarii

Veteranul celor de la CFR Cluj, Ciprian Deac, a fost titular în partida pe care naţionala României a pierdut-o la Bucureşti, cu Spania, în urmă cu o săptămână, scor 1-2 (0-1), într-o partidă din preliminariile EURO 2020. Din păcate pentru acesta, a fost unul dintre cei mai slabi "tricolori", cu extrem de puţine reuşite.

Acum, la rece, în pragul unei partide pe care echipa sa CFR Cluj, o va disputa în Liga l, cu FC Voluntari, gândurile lui Ciprian Deac sunt tot la meciurile din preliminariile EURO 2020. Ajuns la 33 de ani, Ciprian Deac a declarat că jucătorii români ar trebui să nu-şi mai caute scuze şi să fie cât se poate de realişti. Doar de atât au fost în stare, în faţa unui adversar clar superior. De asemenea, Deac i-a luat apărarea lui Cosmin Contra, criticat pentru dezastrul din prima repriză cu Spania şi pentru victoria chinuită cu Malta (1-0).

"Dacă noi, jucătorii, nu credem, atunci lumea din jurul nostru de ce să mai creadă? Este important că noi credem, e important că sutnem la mâna noastr şi totul depinde doar de noi. E clar  că lumea, din ce a văzut, din ce a auzit, nu e foarte încântată şi e normal, dar ar fi bine ca lumea să fie alături de echipa naţională, pentru că noi, jucătorii, suntem acolo, vrem şi încercăm să dăm totul pe teren. E clar că am întâlnit un adversar foarte puternic. Nu vreau să caut scuze, pentru că noi, jucătorii români, suntem campioni la scuze şi găsim tot timpul, dar cred că ar fi bine să vedem puţin şi realitatea şi să ne vedem exact limitele. Toată lumea am văzut că dă în selecţioner, dar eu zic să ne uităm şi la jucători. Eu cred că vina este a noastră, nu a selecţionerului", a declarat jucătorul lui CFR Cluj, care a strâns 20 de prezenţe în tricoul echipei naţionale.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare