Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un triplu campion al României a rămas fără echipă. I s-a reziliat contractul

Un triplu campion al României a rămas fără echipă. I s-a reziliat contractul

FCSB

Comentarii

Formaţia bulgară Cerno More a anunţat că i-a reziliat contractul mijlocaşului român Ionuţ Neagu (30 de ani), câştigător a trei titluri în România.

Ionuţ Neagu se afla la Cerno More Varna din iunie 2019, însă nu a jucat decât 85 de minute în prima parte de sezon. După etape 20 de etape, Cerno More se află pe locul 6, cu 29 de puncte. În cariera sa, Ionuţ Neagu a cucerit trei titluri de campioană: cu Oţelul Galaţi (sezonul 2010-2011) şi două cu FCSB (2013-2014, 2014-2015).

În septembrie 2013, Ionuţ Neagu se transfera de la Oţelul Galaţi la FCSB, pentru 650.000 de euro. Nu reuşea să convingă şi era împrumutat la Karabukspor. Turcii aveau să-l convingă să semneze cu ei, după ce Gigi Becali a făcut tot posibilul să scape de el. Adus liber de contract, Neagu nu a reuşit să se impună ca titular şi a mers împrumut în Cipru, la Nea Salamis.

În septembrie 2017, Neagu s-a întors în România, la Gaz Metan Mediaş, însă după un singur sezon a fost declarat liber de contract. După şase luni fără echipă, a semnat cu UTA Arad, formaţia din liga secundă a României, iar după aventura din Bulgaria, a rămas din nou liber de contract.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare