Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un triplu campion al României cu FCSB a fost suspendat pentru dopaj: "Am făcut injecţii în venă"

Un triplu campion al României cu FCSB a fost suspendat pentru dopaj: "Am făcut injecţii în venă"galerie foto

Superliga

Comentarii

Paul Pîrvulescu (31 de ani) a anunţat că a fost suspendat pentru dopaj, potrivit GSP. El a câştigat trei titluri de campion în Liga 1 cu FCSB.

Fundaşul stânga de la Academica Clinceni a declarat că a făcut injecţii în venă în perioadă în care juca la o altă echipă din Liga 1 şi a fost suspendat provizoriu, începând cu 3 iunie, de Agenţia Naţională Antidoping. 

"Există o prezumţie de nevinovăţie, doar că în momentul în care ai spus că te-ai dopat e greu să te apere cineva. Trebuie să vii să explici concret la ce te-ai referit când ai făcut aceea declaraţie. Indiscutabil, e pasibil de suspendare! Nu facem exces de zel, dar nici nu există concesii", a declarat Cristian Balaj, preşedintele ANAD.

Un triplu campion al României cu FCSB a fost suspendat pentru dopaj: "Am făcut injecţii în venă"

Pîrvulescu a recunoscut că s-a dopat, potrivit sursei menţionate anterior: "Eu la FCSB n-am făcut ozonoterapie. Am făcut în altă parte, dar nu la Steaua, am făcut la o altă echipă din ţară. Când făceam ozonoterapie, a doua zi mă simţeam rău. Apoi, în următoarea zi eram ok. Nu pot să spun unde am făcut, la ce echipă, pentru că aş pune doctorul de acolo într-o situaţie delicată. Eu n-am făcut insuflaţii rectale, ci injecţii în venă. Nu era ceva wow, iar din punctul de vedere al sănătăţii e OK. Dar e doping, da", a spus fotbalistul pentru GSP.

Până la o nouă decizie ANAD, Pîrvulescu nu va mai putea juca pentru Clinceni, dar nici să intre în contact cu jucătorii şi oficialii echipei pe terenul de antrenament sau în vestiar. 

Fotbalistul a jucat de-a lungul carierei la Gaz Metan, FCSB, Viitorul, Voluntari, ASA Tg. Mureş, St. Polten, Wisla Plock, Poli Iaşi şi Clinceni. 

Afla mai multe despre: pirvulescudopaj 

viewscnt
Articole similare