Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Una dintre cele mai aşteptat lupte din istorie este în pericol. Poate fi amânată pentru a 5-a oară

Una dintre cele mai aşteptat lupte din istorie este în pericol. Poate fi amânată pentru a 5-a oarăgalerie foto

Alte sporturi

Comentarii

Lupta dintre Khabib Nurmagomedov şi Tony Ferguson era programată pentru UFC 249, un eveniment care va sfida orice altă întrecere sportivă, în plină pandemie de coronavirus.

Dana White, preşedintele UFC, a insistat la gala de pe 18 aprilie să aibă loc, chiar dacă accesul publicului va fi interzis şi chiar dacă show-ul nu va mai avea loc în New York, aşa cum era programat iniţial. Main event-ul de la 249, lupta dintre Khabib şi Tony Ferguson pentru titlul lightweight este una dintre cele mai aşteptate din istoria acestui sportiv şi cel mai probabil va fi amânată... pentru a cincia oară. 

Dacă în trecut unul dintre luptători s-a accidentat, problema este acum faptul că Nurmagomedov este în Rusia şi nu mai poate zbura înapoi în Statele Unite, după ce s-a pregătit câteva săptămâni acolo. Potrivit unei declaraţii făcute de rus, oficialii UFC i-au transmis că show-ul 249 va fi "99% în Abu Dhabi". Planul s-a schimbat, iar show-ul va avea loc tot în Statele Unite, chiar dacă oficial nu a fost anunţată locaţia. 

Cine va fi noul adversar al lui Tony Ferguson

Cum Khabib Nurmagomedov nu poate zbura în America, iar White insistă ca show-ul să aibă loc, Tony Ferguson are nevoie de un adversar nou. Chiar dacă Dana White a spus încă o dată că Khabib vs. Tony va avea loc pe 18 aprilie, UFC deja l-a contactat pe Justin Gaethje, numărul 4 în categoria lightweight, pentru a îi fi adversar lui Ferguson. 

Gaethje, un luptător extrem de spectaculos, care ori îşi face knockout adversarul ori este făcut el knockout, l-a provocat în ultimele luni pe Conor McGregor. 

Afla mai multe despre: ufckhabib nurmagomedovtony ferguson 

viewscnt
Articole similare