Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Una dintre cele mai eficiente strategii de pariuri live a fost inventată de un român

Una dintre cele mai eficiente strategii de pariuri live a fost inventată de un romângalerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

Pariurile live au şi avantaje, şi dezavantaje, dar prima categorie este mai consistentă dacă cunoaşteţi bine sportul pe care jucaţi şi, mai ales, dacă sunteţi disciplinaţi. Cel mai bine este să folosiţi o strategie de pariuri.


Ştiaţi că una dintre cele mai eficiente strategii a fost inventată de un român? Se numeşte „Minutul următorului gol” şi se bazează pe o analiză atentă a seriei de rezultate sportive din ultimul timp, astfel încât să fie depistate meciurile în care este posibil să se înscrie multe goluri.

Agenţiile de pariuri online vă oferă posibilitatea de a juca pe gol marcat într-un interval de timp, care este fie de 10 minute, fie de 15 minute. Autorul strategiei şi-a construit planul de joc raportându-se la un interval de 10 minute, dar ea funcţionează la fel de bine şi pentru cealaltă variantă.

Miza se stabileşte în funcţie de ţinta de profit

Miza fiecărui pariu se stabileşte în funcţie de ţinta de profit şi de cota pentru gol marcat în intervalul respectiv. Pentru o şansă mai mare, recomandăm intervalul de 15 minute. Aşadar, vom avea intervalele: 0-14:59, 15:00 - 29:59, 30:00 - 44: 59, 45:00 - 59:59, 60:00 - 74:59 şi 75:00 - 89:59. Nu sunt acoperite minutele adiţionale, din prima şi din a doua repriză.

În mod normal, pentru o confruntare între două echipe cu atacuri medii, cota pentru gol marcat într-un interval de 15 minute, la începutul intervalului, este 2.50. Să spunem că pariorul îşi doreşte un profit de aproximativ 20 de lei. Atunci, miza pentru primul pariu este de 14 lei.

Dacă în acel interval nu se înscrie, se plasează un pariu pe următorul interval. Se ţine cont de pierderea de 14 lei. Miza biletului trebuie să fie 23 de lei. În cazul în care şi acest pariu este pierzător, miza celui de-al treilea bilet trebuie să fie 38 de lei. Cum am ajuns la aceste sume? Iată formulele matematice pe care trebuie să le folosiţi pentru a aplica strategia „Minutul Următorului Gol”:

Pentru miza pariului 1

Avem o ecuaţie cu o necunoscută M (Miză)
2.50 (cota) x M - M = 20 (ţintă de profit)
M (2.50 - 1) = 20
M x 1.50 = 20
M = 20/1.50 = 13,3 (am rotunjit la 14)

Mizele pariurilor următoare

Avem două variabile:
M = miza pe care dorim să o aflăm
Ma = totalul mizelor anterioare
2.50 x M - M - Ma = 20
1.50 x M = 20 + Ma
M = (20 + Ma)/1.50
Aşadar, pentru pariul pe gol marcat în al doilea interval miza este:
M = (20 + 14)/1.50 = 34/1.50 = 22,66 (am aproximat 23 de lei)
Pentru pariul pe gol marcat în al doilea interval miza este:
M = (20 + 14 + 23)/1.50 = 57/1.50 = 38 de lei

De ce trebuie să ţineţi cont

Este o strategie care ar putea să funcţioneze, dacă analizaţi aşa cum trebuie meciurile şi evitaţi acele partide care se termină cu remiză albă. Analiza începe de la statistică, fiind selectate echipele cu medie mare de goluri marcate, dar şi cele cu apărări slabe. Pentru o şi mai mare eficienţă, puteţi vedea care este intervalul din meci în care formaţiile implicate au înscris/primit cele mai multe goluri.

Nu vă limitaţi, însă, la studiul cifrelor. Informaţiile de context sunt la fel de importante. Dacă lipseşte un atacant important, sunt şanse mai mici să se înscrie. Din contră, în cazul în care lipsesc oameni de bază din defensivă, cresc şansele ca tabela de marcaj să se modifice minim o dată.

Contează şi modul în care se desfăşoară jocul, de aceea este crucial să îl urmăriţi atunci când pariaţi live. Când „golul pluteşte în aer”, se poate ţinti un profit mai mare.

Nicio strategie de pariuri nu aduce profit garantat, dar sunt câteva care merită încercate. Printre ele se numără şi „MUG”.

Afla mai multe despre: pariuri 

viewscnt
Articole similare