Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Una dintre cele mai frumoase femei din sportul românesc dă o petrecere mare azi, de ziua ei! "Acesta e secretul siluetei frumoase". Este născută în aceeaşi zi cu Nadia Comăneci

Una dintre cele mai frumoase femei din sportul românesc dă o petrecere mare azi, de ziua ei! "Acesta e secretul siluetei frumoase". Este născută în aceeaşi zi cu Nadia Comănecigalerie foto

Gimnastică

Comentarii

Irina Deleanu, cea mai valoroasă gimnastă a României, de la ritmică, în prezent preşedinte al Federaţiei Române de Gimnastică Ritimică, împlineşte azi, 48 de ani.

Dincolo de performanţele pe care le-a avut în sport, Deleanu este considerată drept una dintre cele mai frumoase şi sexy femei din sportul românesc. 

"Secretul menţinerii unei siluete frumoase stă în sport, în mişcare. Eu fac sport în fiecare zi", a precizat Deleanu pentru Orangesport.ro.

Mamă a doi copii, în vârstă de 27 şi 18 ani, Irina Deleanu se poate considera un om realizat în viaţă. "Copiii sunt cea mai mare realizare a mea. Sunt icoanele sufletului meu. Şi, ca să vă spun o chestiune drăguţă, zilele trecute am ieşit cu fata mea şi toată lumea a crezut că este sora mea mai mică", a povestit ea. 

Irina Deleanu a vrut să părăsească România

La un moment dat, în urmă cu mai bine de un an, Irina Deleanu era decisă să părăsească defintiv România. Urma să se mute în Spania, la Marbella. În cele din urmă şi-a schimbat planurile. "Mai avem încă treabă  de făcut în gimnastica ritmică", a mai spus ea.

Nadia Comăneci, ceva extraplanetar pentru ea

Chiar dacă nu a practicat gimnastica artistică, Irina Deleanu a avut-o ca idol şi model pe Nadia Comăneci. 

"Aveam câţiva ani când am fost prezentă  din partea clubului, la retragerea din activitate a Nadiei. Antrenoarea de atunci mi-a dat să port un costum marca Puma. L-am dat înapoi după festivitate. 

Îmi aduc aminte că mă uitam la Nadia ca la ceva extraplanetar. Nu-mi luam ochii de la. Peste ani, când ne-am cunoscu  i-am povestit că sunt născută în aceeaşi zi cu ea", a mai declarat Irina Deleanu.

Articol scris de Răzvan Ionaşcu

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: irina deleanuirina deleanu gimnastica ritmicanadia comaneci 

viewscnt
Articole similare