Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Una dintre cursele de tradiţie din motorsport a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus

Una dintre cursele de tradiţie din motorsport a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus

Sporturi cu motor

Comentarii

Cursa de 500 de mile de la Indianapolis, care era programată la 24 mai, a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus.

Aflata la cea de-a 104-a editie, cursa de la Indianapolis se va desfăşura pentru prima oară în istorie într-o altă lună decât luna mai. Întrecerea a fost reprogramată pentru data de 23 august.

Cursa de la Indianapolis este a şasea competiţie anulată sau amânată din cadrul campionatului Indy Car. Au fost anulate cu totul întrecerile de la Birmingham (Alabama), Long Beach (California) şi Austin (Texas), în timp ce cursele din Maddison (Illinois) şi St Petersburg (Rusia) au fost amânate. Prima dintre ele a fost reprogramată pentru data de 30 august, în timp ce întrecerea europeană nu a fost încă reprogramată.

Alonso încearcă să cucerească "Tripla Coroană" la Indianapolis

Pilotul spaniol Fernando Alonso a anunţat că va concura anul acesta în cursa de 500 de mile de la Indianapolis, în speranţa de a deveni al doilea pilot din istorie care câştigă "Tripla coroană".

La 38 de ani, Fernando Alonso are în palmares Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco şi cursa de 24 de ore de la Le Mans, însă nu a reuşit să se impună la Indianapolis, unde a participat în 2017 şi 2018.

Britanicul Graham Hill este singurul din istorie care a cucerit Tripla Coroană, în anii 60.

Afla mai multe despre: indianapolis 500indy caramanatpandemiecoronaviruscovid-19 

viewscnt
Articole similare