Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Una dintre echipele mari din România, interzisă în Liga 1. De ce nu o lasă FRF să joace în prima ligă

Una dintre echipele mari din România, interzisă în Liga 1. De ce nu o lasă FRF să joace în prima ligă

Liga 2

Comentarii

FC Argeş nu are dreptul să promoveze nici la finalul sezonului care urmează, deoarece echipa aparţine de primărie. Regulamentul FRF interzice promovarea unui club de drept public. Noul sezon din Liga 2 se vede la Telekom Sport.

Noul sezon al ligii secunde se anunţă foarte interesant, în condiţiile în care aici vor juca echipe de tradiţie precum Petrolul, U Cluj, FC Argeş, Ripensia sau Farul. Însă piteştenii se luptă doar pentru menţinerea în liga secundă. FC Argeş aparţine în continuare de primărie şi FRF interzice promovarea unei echipe de drept public.

Pentru a obţine dreptul la promovare, FC Argeş trebuie să-şi schimbe forma juridică în pauza de vară, în perioada 1-30 iunie. Suntem însă deja în luna iulie şi piteştenii au rămas în continuare o echipă ce aparţine şi este finanţată de primărie. Ceea ce înseamnă că în viitorul sezon nu se vor putea lupta la promovare. Informaţia a fost confirmată de Emil Săndoi, antrenorul lui FC Argeş:

”În momentul în care am venit la Piteşti am spus că vreau să formez o echipă competitivă şi să rămână ceva în urma mea. Acesta este un obiectiv personal. În campionat o să încercăm să obţinem cele mai bune rezultate posibile. Chiar dacă nu vom avea drept de promovare în acest sezon, din cauza situaţiei juridice, jucătorii au rămas aceeaşi. Nu au dat dovadă de indiferenţă sau delăsare. Este şi implicarea noastră, a antrenorilor să-i ţinem în priză, să-şi dorească să ajungă să joace la un anumit nivel”, a declarat fostul selecţioner al naţionalei de tineret.

Afla mai multe despre: fc argesliga 2emil sandoi 

viewscnt
Articole similare