Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Una dintre perlele FCSB-ului, aproape de lovitura carierei! Bayern Munchen l-a urmărit pe fotbalist ”la trei dintre ultimele meciuri” şi vrea să-l transfere

Una dintre perlele FCSB-ului, aproape de lovitura carierei! Bayern Munchen l-a urmărit pe fotbalist ”la trei dintre ultimele meciuri” şi vrea să-l transfere

FCSB

Comentarii

Octavian Popescu ar fi pe lista de transferuri a lui Bayern, după ce clubul l-a urmărit la ultimele trei partide.

Octavian Popescu a fost achiziţionat de FCSB direct de la Regal Bucureşti, aceeaşi echipă care l-a crescut şi pe Radu Drăguşin, în schimbul sumei de 200.000 de euro.

Internaţionalul român de tineret fusese împrumutat la Universitatea Craiova, însă oltenii nu au fost dispuşi să plătească suma cerută de cei de la Regal, iar fotbalistul a ajuns la Bucureşti.

Popescu a debutat rapid la echipa pregătită de Toni Petrea şi s-a remarcat încă din ultimul sezon, deşi doar în acesta a ”explodat” cu adevărat.

Fotbalistul a marcat goluri de senzaţie în meciuri consecutive, împotriva rivalelor Dinamo şi CFR, şi a impresionat în nenumărate rânduri prin tehnica sa şi abilitatea sa de ”playmaker”.

S-a scris despre interesul altor echipe mari pentru fotbalistul FCSB-ului, dar sport.ro anunţă acum o adevărată potenţială lovitura a carierei pentru Octavian Popescu.

Una dintre perlele FCSB-ului, aproape de lovitura carierei

Conform sursei citate, Bayern şi-ar fi trimis oameni să-l vadă ”la trei dintre ultimele meciuri”, iar campioana Germaniei ar fi interesată să îl aducă la club.

Dorinel Munteanu a analizat posibila mutare şi a afirmat că jucătorii cu stilul lui Tavi Popescu sunt căutaţi la Bayern.

Totuşi, membrul Generaţiei de Aur a afirmat că nu crede că fotbalistul FCSB-ului ar putea ajunge direct la prima echipă a bavarezilor, putând să evolueze măcar o scurtă perioadă de timp la echipa a doua, în al treilea eşalon.

E un jucător care ştie bine cu mingea la picior, tehnic, cum se cere la Bayern acum. Nu ştiu dacă va fi luat la prima echipă din primul moment, dar e un jucător tânăr, are calitate. Bayern ar putea să-l integreze”, a spus Dorinel Munteanu pentru sport.ro.

Până acum, Octavian Popescu a reuşit să însumeze deja 58 de apariţii pentru FCSB, în care a marcat 10 goluri şi a oferit 11 assist-uri.

1,9 milioane de euro este cota de transfer a perlei lui Becali, conform transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: octavian popescu 

viewscnt
Articole similare