Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Una dintre perlele lui Hagi, făcută praf de Cornel Dinu: "E o tabacheră care se driblează singură"

Una dintre perlele lui Hagi, făcută praf de Cornel Dinu: "E o tabacheră care se driblează singură"

Farul Constanța

Comentarii

Cornel Dinu l-a criticat pe mijlocaşul echipei Viitorul, Alexandru Măţan, pentru evoluţia avută, luni seară, în meciul cu Dinamo, partidă pe care echipa lui Gheorghe Hagi a pierdut-o cu scorul de 1-0.

Expertul Telekom Sport pune la îndoială calităţile lui Alex Măţan, care, la 18 ani, este considerat unul dintre jucătorii de mare perspectivă ai lui Hagi. Pentru Măţan, meciul de luni seară a fost al 23-lea în tricoul Viitorului, echipă pentru care a reuşit să înscrie trei goluri şi să dea două pase decisive, până acum.

"Măţan este o tabacheră, aşa cum se spune în termenii recruţilor din armată. Este o tabacheră care se driblează de cele mai multe ori singur", a spus Cornel Dinu, în cadrul emisiunii Minutul 91.

Fostul mare internaţional nu a trecut cu vederea nici evoluţia lui Ianis Hagi, despre care crede că nu îşi merită locul de titular la Viitorul.

"Ianis traversează o perioadă foarte prostă. Nu se remarcă cu nimic. Nu ştiu cum îşi justifică locul în echipa, decât subiectiv. Iar Drăguş, care este un jucător de perspectivă, a fost izolat în bandă", a încheiat Cornel Dinu.

Formaţia Dinamo a învins, luni seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FC Viitorul, în ultimul meci al etapei a patra a Ligii I. Golul a fost marcat de Mahlangu, în minutul 34.

Afla mai multe despre: cornel dinumatanhagi 

viewscnt
Articole similare