Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Una dintre revelaţiile sezonului trecut din Serie A şi-a demis antrenorul! Posibilul înlocuitor este un fost campion din Premier League

Una dintre revelaţiile sezonului trecut din Serie A şi-a demis antrenorul! Posibilul înlocuitor este un fost campion din Premier League

Serie A

Comentarii

Sampdoria, una dintre revelaţiile sezonului trecut din Serie A, şi-a demis antrenorul, potrivit presei din Italia.

Doria a ajuns la un acord cu tehnicianul Eusebio Di Francesco (50 de ani) pentru rezilierea contractului, potrivit Sky Sport Italia. Fostul antrenor de la AS Roma a venit în vară la Sampdoria, după ce Marco Giampaolo a acceptat oferta celor de la AC Milan. 

Dacă în stagiunea trecută Sampdoria a fost foarte aproape de a prinde un loc de Europa League, terminând la şase punctele în spatele celor de la Lazio, care a prins ultimul loc de Europa, acum genovezii nu o duc deloc bine. Sampdoria este pe ultimul loc în Serie A cu o singură victorie în şapte etape. Echipa care l-a dat pe golgheterul sezonului trecut, Fabio Quagliarella, are o serie de trei înfrângeri consecutive şi se pare că ultima, cu Hellas Verona, pare să fi fost picătura care a umplut paharul pentru extravagantul Massimo Ferrero, conducătorul clubului. 

ÎNLOCUITORUL LUI DI FRANCESCO LA SAMPDORIA

Odată cu plecarea lui Di Francesco, primul nume de pe lista lui Ferrero este Claudio Ranieri, tehnician care a câştigat titlul în Premier League cu Leicester City. De atunci, însă, Ranieri nu a mai reuşit să repete minunea la FC Nantes, Fulham, echipă alături de care a retrogradat în Championship şi AS Roma. 

Italianul a fost demis de la AS Roma după ce nu a reuşit să califice echipa în UEFA Champions League. El a antrenat din martie până în mai pe Olimpico. Este interesant că la Roma a ajuns tot după un mandat al lui Di Francesco. 

Afla mai multe despre: di francescosampdoria 

viewscnt
Articole similare