Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Una nouă de la Karius. În plină pandemie de coronavirus şi-a depus memoriu la FIFA

Una nouă de la Karius. În plină pandemie de coronavirus şi-a depus memoriu la FIFA

Fotbal

Comentarii

Cunoscut pentru gafele pe care le face, Karius a mai făcut un gest contrroversat. Şi-a depus un memoriu la FIFA, într-un moment dificil pentru Beşiktaş.

Presa turcă scrie că goal-keeper-ul german e neplătit de trei luni, la fel cum este şi cazul altor fotbalişti ai lui Beşiktaş. Karius este însă singurul dintre ei care a şi luat măsuri. S-a adresat forului condus de Infantino pentru a-şi primi salariile, trimiţând astfel un avertisment către Beşiktaş.

Dacă în curs de 15 zile de la nu-şi va primi banii, va deveni liber de contract. Chiar dacă s-ar despărţi în acest moment de echipa turcă, tot va trebui să-şi recupereze salariile restante, mai scriu turcii. Momentul este unul dificil pentru gruparea din Istanbul, la fel cum este pentru toate cluburile de fotbal şi nu numai, coronavirusul întrerupând pe termen nelimitat desfăşurarea activităţilor sportive. 

Rămâne de văzut dacă Beşiktaş îl va cumpăra pe Karius. Informaţiile apărute la finalul lunii februarie erau că turcii nu vor plăti. 

Potrivit The Athletic, care au citat surse din anturajul fotbalistului, Beşiktaş nu îl va transfera definitiv pe goalkeeper. Echipa este destul de departe de locurile europene, astfel că obligativitatea de cumpărare se va transforma doar într-o opţiune, pe care turcii nu o vor activa. Mai exact, Beşiktaş este de părere că nu merită să plătească 8 milioane de euro pentru portarul care a îngropat-o pe Liverpool în finala Ligii Campionilor. 

Momentan fără oferte din altă parte, Karius se va întoarce sub comanda lui Klopp, cel care a pariat pe el şi l-a adus în Premier League şi va fi, cel puţin pentru o vreme, rezerva lui Alisson, poziţie care este acum asigurată de veteranul spaniol Adrian. De altfel, fostul portar al lui West Ham şi-a făcut de fiecare dată datoria atunci când Klopp a contat pe el. 

Campionatul turc a fost ultimul aflat în desfăşurare care şi-a întrerupt activitatea. Ultimul meci s-a disputat pe 17 martie, între Goztepe şi Rizespor, iar ultimul joc al lui Beşiktaş a fost contra rivalei Galatasaray pe 15 martie. 

Afla mai multe despre: coronaviruskariusbesiktas 

viewscnt
Articole similare