Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unai Emery a oferit un motiv halucinant pentru demiterea de la Arsenal. A dat vina pe fosta iubită: "M-a făcut vrăjitoare, mi-a spus că i-am purtat ghinion"

Unai Emery a oferit un motiv halucinant pentru demiterea de la Arsenal. A dat vina pe fosta iubită: "M-a făcut vrăjitoare, mi-a spus că i-am purtat ghinion"

Premier League

Comentarii

Unai Emery şi-a învinovăţit fosta iubită pentru demiterea sa de la Arsenal, pe finalul anului 2019. Spaniolul şi Sacha Wright au format un cuplu pentru aproximativ un an.

Pe 29 noiembrie 2019, Arsenal a anunţat despărţirea de Unai Emery, din cauza rezultatelor slabe.

”Tunarii”  nu mai câştigaseră un meci oficial din 24 octombrie şi au doborât astfel un record negativ care dura de aproximativ 27 de ani. Eşecul cu 2-1 în faţa lui Eintracht Frankfurt a fost decisiv pentru soarta lui Unai Emery.

De-a lungul perioadei petrecute la Arsenal, Unai Emery a format un cuplu cu Sacha Wright, pe care a învinovăţit-o pentru demiterea sa. Tehnicianul a susţinut că despărţirea i-a purtat ghinion: “Am început să vorbim, dar, din moment ce nu urmăresc fotbal, nu ştiam cine e. Mi-a spus că lucrează în industria sportului şi că nu vorbeşte bine englez, pentru că abia se mutase. M-a invitat în oraş, dar eu nu am vrut să merg într-un loc cu mulţi oameni. De obicei, întrerupea conversaţia, pentru a traduce cuvintele pe Google Translate

Dacă ne întâlneam cu cineva, nu mă prezenta ca pe iubita lui. Ne-am despărţit. Apoi, a dat vina pe mine pentru demiterea de la Arsenal. M-a făcut vrăjitoare, mi-a spus că i-am purtat ghinion. Mi-a spus că din ziua din care ne-am despărţit, a început să piardă. Era stresat, îşi ieşise din minţi după despărţire”, a declarat Sacha Wright pentru The Sun.

 

 

 

Afla mai multe despre: unai emeryarsenal 

viewscnt
Articole similare