Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unai Emery, încrezător înainte de returul cu Real! Omul ales pentru înlocuirea lui Neymar: "E pregătit! Ştie ce înseamnă Champions League"

Unai Emery, încrezător înainte de returul cu Real! Omul ales pentru înlocuirea lui Neymar: "E pregătit! Ştie ce înseamnă Champions League"
Comentarii

Înaintea meciului crucial împotrtiva celor de la Real Madrid, antrenorul parizienilor, Unai Emery a susţinut că doreşte să joace impotriva celei mai bune echipe a madrilenilor.

  • PSG a pierdut manşa tur a dublei cu Real Madrid, scor 1-3.

Absenţa lui Tony Kroos şi Luka Modric ar putea să îngreuneze situaţia Realului, însă antrenorul spaniol îi doreşte pe teren. Cei doi au făcut deplasarea şi ar putea fi folosiţi în partida de marţi seară de Zinedine Zidane.

"Vreau să joc împotriva celor mai buni jucatori de la Real Madrid", le-a declarat Emery reporterilor în conferinţa de presă dinaintea meciului.

"Este unul dintre cele mai importante meciuri din acest sezon şi este un moment unic pentru suporterii lui PSG", a mai spus tehnicianul parizienilor.



Cu multe semne de întrebare asupra primului "11", Emery a fost întrebat despre Angel Di Maria, şi cine va juca din primul minut dintre Thiago Motta sau Lass Diarra. Argentinianul care a trecut pe la Real este omul ales de Emery pentru înlocuirea accidentatului Neymar.

"Di Maria este pregătit, ştie semnificaţia Ligii Campionilor. Motta şi Lass sunt întotdeauna pregatiţi să joace, au experienţa necesară pentru a ajuta echipa aşa că pentru mine va fi uşoara decizia", a mai declarat Emery.

Meciul poata fi urmărit marţi, 6 martie de la ora 21:45 in direct la Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: unai emerypsg 

viewscnt
Articole similare