Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unai Emery pleacă de la Arsenal! "Tunarii" i-au găsit înlocuitor. Vine un fost antrenor de la Barcelona

Unai Emery pleacă de la Arsenal! "Tunarii" i-au găsit înlocuitor. Vine un fost antrenor de la Barcelona

Arsenal

Comentarii

Arsenal a pierdut sâmbătă, 0-2, în deplasare, împotriva celor de la Leicester City şi oficialii clubului şi-au pierdut răbdarea cu Unai Emery. Tehnicianul urmează să fie înlocuit, iar pe banca "tunarilor" are şanse să ajungă un fost antrenor de la FC Barcelona.

Conducerea celor de la Arsenal caută un nou antrenor pentru echipă şi deja ar fi început negocierile cu Luis Enrique, potrivit jurnaliştilor spanioli de la El Confidencial. Fostul antrenor de la Barcelona a părăsit naţionala Spaniei în acest an din cauza dramei prin care a trecut în familei. Fetiţa sa, Xana, a decedat după o luptă cu o cruntă boală. 

Arsenal a câştigat doar două din ultimele 10 meciuri din Premier League şi a ajuns pe locul şase în campionat. Atât fanii, cât şi conducerea lui Arsenal, nu îl mai doresc pe fostul antrenor de la Sevilla pe banca tehnică. Obiectivul lui Emery este terminarea campionatului pe un loc de UEFA Champions League. 

Emery a venit la Arsenal în 2018, după ce în prealabil a câştigat de trei ori UEFA Europa League cu Sevilla şi a fost campion în Franţa, cu PSG. 

Afla mai multe despre: unai emeryarsenal 

viewscnt
Articole similare