Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unai Emery şi-a amintit de Barcelona-PSG: "Cel mai urât moment din cariera mea. Jucătorii Barcelonei plonjau nonşalant în careu şi puneau presiune"

Unai Emery şi-a amintit de Barcelona-PSG: "Cel mai urât moment din cariera mea. Jucătorii Barcelonei plonjau nonşalant în careu şi puneau presiune"
Comentarii

Tehnicianul spaniol o antrena pe atunci pe Paris Saint Germain şi a pierdut calificarea după ce Barcelona a întors în retur un 0-4 pe Parc de Princes.

Şi de această dată, Unai Emery a pus tunurile pe arbitrul Deniz Aytekin, cel care a fost acuzat că a favorizat-o pe Barcelona în manşa retur: "A fost cel mai urât moment din cariera mea de antrenor. Acel meci a fost schimbat de arbitru. Sunt multe detalii într-un meci de Liga Campionilor care fac diferenţa, dar niciodată, arbitrajul nu trebuie să fie printre ele" a început Emery

"De la început, până la sfârşit, arbitrul a schimbat acel meci. Am revăzut recent acel meci. L-am văzut din minutul 50 până în minutul 83. Eram conduşi şi am marcat apoi pentru 3-1. Cavani a avut o ocazie monumentală, apoi Di Maria a fost faultat clar în careu, iar arbitrul nu a dictat penalty. În minutul 82, Di Maria face fault la Neymar, care se transformă în gol. De aici încolo, nu m-am mai uitat. Am văzut cum un fotbalist al nostru, care a avut probleme medicale în acea săptămână se ascundea după adversari. Dacă aş putea, l-aş schimba acum. Sunt detalii, circumstanţe pe care poate nu le vezi în timpul unui meci. Apoi mai sunt alte circumstanţe şi mă refer aici la jucătorii Barcelonei, în special la Suarez, care plonjau nonşalant în careu. Presau arbitrul să le ofere un penalty, l-au făcut să cadă în cursa pe care au întins-o" a mai declarat Unai Emery.

Peste 96 de mii de spectatori au asistat la super remontada Barcelonei din martie 2017. PSG câştigase în tur cu scorul de 4-0, dar Barcelona a întors în ultimele minute soarta calificării. Neymar de două ori şi Sergi Roberto în minutul 95 au marcat golurile calificării, în faţa unui PSG complet picat pe final de meci.

Au jucat atunci:

  • Barcelona: Ter Stegen - Mascherano, Pique, Umtiti - Rakitic, Busquets, Iniesta, Rafinha - Messi, Suarez, Neymar
  • PSG: Trapp - Meunier, Marquinhos, Silva, Kurzawa - Rabiot, Matuidi - Lucas, Verratti, Draxler - Cavani

Au mai intrat: Roberto, Arda, Andre Gomes la Barcelona, respectiv Aurier, Di Maria şi Krychowiak la PSG

Afla mai multe despre: unai emerybarcelonapsg 

viewscnt
Articole similare