Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Undă verde pentru Mitriţă la antrenamente. Toate echipele profesioniste din New York îşi pot relua pregătirea

Undă verde pentru Mitriţă la antrenamente. Toate echipele profesioniste din New York îşi pot relua pregătirea
Comentarii

Echipele profesioniste îşi pot relua antrenamentele, la New York, a anunţat guvernatorul statului, Andrew Cuomo, informează Reuters.

"Începând de astăzi, toate ligile sportive profesioniste din New York vor putea începe cantonamentele. Cred că sporturile se pot întoarce fără a avea oameni pe stadion, fără a avea oameni pe arenă. Faceţi-o!", a spus Cuomo, în cadrul unei conferinţe de presă la Jones Beach, Long Island.

New York este statul american cel mai afectat de coronavirus, cu peste 360.000 de cazuri şi aproape 29.000 de morţi raportaţi, dar decesele şi noile infecţii au intrat într-o tendinţă descendentă.

New York este "casa" mai multor echipe profesioniste, două din NBA (Knicks, Nets), una din WNBA (Liberty), trei din NHL (Rangers, Islanders, Sabres), două din Major League Baseball (Yankees, Mets) şi două din Major League Soccer (Red Bulls, New York City FC, la aceasta din urmă evoluând Alexandru Mitriţă).

În NFL, campionatul de fotbal american, Buffalo Bills este din acelaşi stat, în timp ce New York Giants şi New York Jets au practic sediul în New Jersey.

MLB, NBA şi NHL lucrează la planuri de a începe sau şi de a relua competiţiile.

Afla mai multe despre: mitrita 

viewscnt
Articole similare