Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Undă verde pentru transferul lui Burcă? Sevilla e gata să-l vândă pe Diego Carlos. Tottenham, ultimul club intrat pe listă

Undă verde pentru transferul lui Burcă? Sevilla e gata să-l vândă pe Diego Carlos. Tottenham, ultimul club intrat pe listă

CFR Cluj

Comentarii

Fundaşul brazilian Diego Carlos de la Sevilla este una dintre cele mai atractive ţinte pentru cluburile importante din Europa.

Burcă (27 de ani) este evaluat la 1.6 milioane de euro şi a bifat 31 de meciuri în actuala stagiune, marcând de trei ori. Este unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din România şi a ajuns în Gruia la insistenţele lui Dan Petrescu. Burcă fusese dorit şi de FCSB, iar presa spaniolă a scris despre interesul grupării de pe Sanchez Pizjuan pentru serviciile românului, în condiţiile în care Diego Carlos va pleca de la Sevilla.

Brazilianul are o clauză de rezilere de 75 de milioane de euro, dar Sevilla l-ar vinde şi pentur 60 de milioane. Real Madrid, Barcelona, Bayern Munchen, FC Liverpool, Paris Saint Germain şi Manchester City ar fi echipele interesate de serviciile sale.

Estadio Deportivo anunţă că mai nou şi Tottenham a intrat pe fir pentru a-l transfera pe brazilianul care s-a transformat într-unul dintre cei mai siguri apărători din Europa. Jose Mourinho este foarte interesat de transferul acestuia, căutând să întărească o defensivă şubredă din punctul său de vedere. Tottenham ar fi dispusă să plătească 45 de milioane de euro pentru brazilian şi să ofere la schimb un jucător.

Si Jurgen Klopp îl vrea la Liverpool

Fundaşul brazilian de la FC Sevilla e monitorizat atent şi de FC Liverpool, unde e dorit de Jurgen Klopp. Managerul neamţ vrea ca acesta să facă pereche cu olandezul Virgil van Dijk îl centrul apărării de pe Anfield Road.

Spre deosebire de Barcelona sau Tottenham, Liverpool e mai potentă financiar în acest moment şi ar putea să-i achite fără probleme clauza de reziliere lui Diego Carlos.

N-ar fi primul transfer al lui unui fundaş central pe care Liverpool plăteşte bani mulţi: în decembrie 2017, "cormoranii" au plătit 85 de milioane de euro pentru aducerea lui Van Dijk de la Southampton.Diego Carlos a jucat în dubla CFR Cluj - FC Sevilla din 16-imile de finală din Europa League.

Afla mai multe despre: burcă 

viewscnt
Articole similare