Experiențe împreună.
You are here:

Unde a ajuns fotbalistul pe care Mititelu voia să-l vândă cu 15 milioane de euro. ”E un imbecil şi un curvar!”

Unde a ajuns fotbalistul pe care Mititelu voia să-l vândă cu 15 milioane de euro. ”E un imbecil şi un curvar!”galerie foto

Fotbal

Comentarii

Dragoş Firţulescu a fost unul dintre cele mai bune produse ale Craiovei lui Adrian Mititelu. Între timp, cariera sa a intrat pe o pantă descendentă.

De la ”îl vând cu 15 milioane de euro!” la ”un imbecil şi un curvar” a fost un singur pas. Adrian Mititelu şi-a pus speranţe mari în cariera lui Dragoş Firţulescu, dar fotbalistul nu şi-a urmat cariera promiţătoare pe care toată lumea i-o anticipa. A plecat de la Craiova după ce a fost neplătit vreme de 7 luni, iar restul carierei sale a însemnat o luptă continuă pentru protagonism.

A ajuns la formaţii precum Alki Larnaca, U Cluj, Slatina, UTA, Kaposvar, Râmnicu Vâlcea, Dinamo, Beroe, Pandurii sau Dunav Ruse, iar zilele trecute şi-a pus semnătura pe un contract oficial cu formaţia Chennaiyin FC, echipă unde joacă un alt român, Lucian Goian, actualmente căpitan al formaţiei: ”Anunţăm oficial transferul lui Dragoş Firţulescu, fotbalist liber de contract” anunţă gruparea din prima ligă din India.

”Sunt fericit să vin aici şi vreau să demonstrez că pot purta cu mândrie tricoul acestei formaţii. Este un sentiment minunat să fac parte din familia Chennaiyin” a declarat şi Dragoş Firţulescu, fotbalist ajuns la 30 de ani. 

viewscnt
Articole similare