Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unde a ajuns să joace Andrey, portarul din cauza căruia Mihai Stoica a fost dat afară de la FCSB. FOTO | Cum arată acum

Unde a ajuns să joace Andrey, portarul din cauza căruia Mihai Stoica a fost dat afară de la FCSB. FOTO | Cum arată acumgalerie foto

Campionate

Comentarii

Andrey Nazario, unul dintre cele mai controversate transferuri de Mihai Stoica la FCSB, a auns în Seria D din Brazilia. Portarul în vârstă de 34 de ani a semnat cu Flu de Feira.

Fluminense de Feira, echipă care joacă în liga a patra din Brazilia, a anunţat că l-a legitimat pe Andrey Nazario. Portarul în vârstă de 34 de ani era liber de contract şi ultima dată a jucat pentru Macae - tot din Brazilia, în 2017. Andrey a fost transferat după Deola - titularul postului - s-a accidentat grav la genunchi şi este de aşteptat să revină spre finalul anului.



Andrey Nazario a jucat şi la FCSB, în perioada iulie 2006 - octombrie 2007 şi a plecat cu scandal. Acesta a fost transferat la insistenţele lui Mihai Stoica, alături de Elton, după o vizită făcută în Brazilia. Însă portarul brazilian s-a accidentat grav la scurt timp după ce a ajuns la FCSB şi, după revenire, n-a reuşit să se impună şi a fost dat afară de patronul FCSB.



Ulterior, au apărut informaţii că Mihai Stoica ar fi primit comision din transferurile lui Elton şi Andrey şi a fost atunci dat afară de la Gigi Becali. FCSB a fost singura aventură europeană a lui Andrey. După ce a plecat din România, a mai jucat pentru Cruzeiro, Portuguesa, Criciuma, ABC, America-RN, Paysandu, Boa Esporte, Macae (toate din Brazilia) şi Siah Jamaegan (Iran).

Afla mai multe despre: andrey nazariofcsbflu de feira 

viewscnt
Articole similare