Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unde a ajuns să joace Carlos Fortes, fostul atacant de la Gaz Metan şi U Craiova, dorit şi de Gigi Becali. Prăbuşire ireală

Unde a ajuns să joace Carlos Fortes, fostul atacant de la Gaz Metan şi U Craiova, dorit şi de Gigi Becali. Prăbuşire ireală

Superliga

Comentarii

Cariera lui Carlos Fortes, fostul atacant de la Gaz Metan şi U Craiova, a luat-o în jos după plecarea din România.

Unde a ajuns să joace Carlos Fortes, fostul atacant de la Gaz Metan şi U Craiova

Portughezul Carlos Fortes, care a jucat în România la Gaz Metan şi U Craiova, nu s-a regăsit după ce a plecat din Liga 1. A avut impact imediat în campionatul intern, a marcat şi golurile l-au adus în atenţia cluburilor importante de la noi, însă s-a dovedit a fi doar un "one season wonder".

A marcat cinci goluri şi a reuşit trei pase de gol în 20 de meciuri la Gaz Metan, iar apoi a plecat la U Craiova, în schimbul a 200.000 de euro. În Bănie, cifrele sale au fost şi mai slabe, două goluri şi un assist în 28 de partide, fapt care i-a determinat pe şefii Craiovei să-l lase să plece liber. Între timp, acesta a ajuns să joace în Indonesia, la Arema FC.

Carlos Fortes a semnat cu Arema FC pe 9 iulie.

Ittihad Tanger, Vilafranquense şi Arema FC sunt echipele pe care şi le-a trecut Carlos Fortes în CV de la plecarea din Liga 1.

În 2019, Gigi Becali anunţa că Fortes pleacă în cantonamentul FCSB-ului din Spania şi că înţelegerea va fi semnată pe mail.

  • 175.000 de euro este cota de piaţă a lui Carlos Fortes în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: carlos fortesarema fcu craiovagaz metanliga 1 

viewscnt
Articole similare