Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unde a ajuns să joace fostul dinamovist Mamoutou N'Diaye. Mulţi fotbalişti l-ar invidia

Unde a ajuns să joace fostul dinamovist Mamoutou N'Diaye. Mulţi fotbalişti l-ar invidia

Fotbal

Comentarii

Senegalezul Mamoutou N'Diaye a ajuns la Dinamo în august 2020, dar nu a impresionat în Ştefan cel Mare.

Deşi la un moment dat în cariera sa ajunsese să fie evaluat la 1 milion de euro, Mamoutou N'Diaye nu a rezistat mult în Ştefan cel Mare.

Adus în vara anului trecut la gruparea bucureşteană, N'Diaye a bifat 18 meciuri pentru Dinamo şi a marcat un gol. Destul de puţin dacă ţinem cont că în cv-ul său figurau nume interesante de cluburi de fotbal din Belgia, precum KAA Gent, Zulte Waregem, Mons sau Royal Antwerp.

A plecat de la Dinamo în iarnă şi a semnat cu o formaţie modestă din ligile inferioare spaniole. Este vorba despre Club Deportivo Marino, grupare care joacă în liga a treia şi care ocupă în prezent ultimul loc în faza playout-ului din liga din care face parte.

Conform site-ului transfermarkt.com, CD Marino nu are niciun jucător care să fie mai bine cotat de 100 de mii de euro, iar Mamoutou N'Diaye nu face parte din primii cinci jucători ca şi cotă de piaţă din lot. Transferul la ”Los Cristianos” are şi avantaje. Echipa înfiinţată acum 85 de ani provine din Insulele Canare, Playa De Las Americas fiind unul dintre cele mai căutate locuri de către turiştii care ajung în Tenerife. 

Afla mai multe despre: mamoutou n'diaye 

viewscnt
Articole similare