Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unde a ajuns să joace unul dintre cei mai buni marcatori ai Ligii 1 din sezonul trecut! Fotbalistul va evolua la o echipă din Conference League

Unde a ajuns să joace unul dintre cei mai buni marcatori ai Ligii 1 din sezonul trecut! Fotbalistul va evolua la o echipă din Conference League
Comentarii

Hamidou Keyta, cel mai bun marcator al lui FC Botoşani din sezonul trecut, s-a despărţit de echipa moldoveană în această iarnă.

El a ales să semneze cu Santa Clara, echipă din prima ligă portugheză. Anunţul a fost făcut chiar de clubul portughez, care sezonul trecut a terminat pe locul 6 în campionat, cu 46 de puncte, după 34 de etape. Fostul fotbalist al lui Valeriu Iftime a semnat o înţelegere valabilă pe doi ani, iar el a fost descris prin principalele sale calităţi pe care le are: forţă, capacitate de efort şi finalizare. 

"Sunt foarte fericit să mă alătur acestei familii!"

"Sunt foarte fericit să mă alătur acestei familii. Sunt o extremă care poate juca în ambele benzi şi sunt un jucător puternic", a fost prima declaraţie a lui Keyta, după transferul în Portugalia.

Keyta a fost crescut în Franţa la echipele secunde al lui Auxerre, Le Havre, Trelissac sau Saint-Etienne, iar în România a ajuns în 2018, unde a jucat la Dunărea Călăraşi, Viitorul şi FC Botoşani.

Santa Clara a ajuns în turul 3 preliminar Conference League, după ce a trecut de echipa nord-macedoneană Shkupi, scor 5-0, la general.

Keyta a fugit iarna trecută din cantonamentul lui FC Botoşani

Fotbalistul mai avea un singur an de contract cu moldovenii şi a transmis de mai multe ori că nu doreşte prelungirea. Mai mult decât atât, el a fugit iarna trecută din cantonamentul lui FC Botoşani pentru a semna cu Goztepe, echipă din Turcia. 

În cele din urmă, mutarea nu s-a finalizat, chiar dacă Valeriu Iftime acceptase oferta de 150.000 de euro de la turci, iar fotbalistul s-a întors la FC Botoşani.

Sezonul trecut, el a jucat 32 de meciuri pentru FC Botoşani, a marcat 14 goluri şi a oferit 3 pase decisive. 

Afla mai multe despre: keyta-botoşani-portugalia 

viewscnt
Articole similare