Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unde a putut ajunge Carlos Fortes la 26 de ani. Transfer neaşteptat pentru fostul atacant de la Universitatea Craiova

Unde a putut ajunge Carlos Fortes la 26 de ani. Transfer neaşteptat pentru fostul atacant de la Universitatea Craiova
Comentarii

Fostul atacant al Universităţii Craiova, Carlos Fortes, se transferă în Indonezia, la 26 de ani. Jucătorul care a fost dorit şi de FCSB a luat o decizie surprinzătoare în această vară.

Unde a ajuns să joace Carlos Fortes, fostul atacant de la Universitatea Craiova

Portughezul ajuns în 2018 în Liga 1, la Gaz Metan, a avut prestaţii apreciate, care i-au adus un transfer la Universitatea Craiova un an mai târziu, în schimbul a 200.000 de euro. Şi FCSB a vrut să-l transfere, dar echipele din România şi-au pierdut interesul pentru atacant, după ce acesta a eşuat la clubul din Oltenia. 

Carlos Fortes a părăsit România în 2020 şi a semnat în Maroc, unde a jucat împrumutat pentru Ittihad Tanger, ca mai apoi să revină în ţara natală la UD Vilafranquense. 

Acum, pentru lusitan urmează o nouă experienţă în străinătate. Bola.kompas.com, care citează presa din Portugalia, susţine că atacantul Carlos Fortes ajunge la Arema FC, din Indonezia, o lovitură importantă pentru echipa cu două trofee câştigate de-a lungul istoriei. 

Transferul unui atacant străin a fost confirmat de preşedintele Gilang Widya Pramana, iar jurnaliştii străini au aflat numele jucătorului. Carlos Fortes a plecat spre Indonezia sâmbătă şi urmează să fie prezentat oficial după ce va sta în carantină. 

În 2019, Gigi Becali anunţa că Fortes pleacă în cantonamentul FCSB-ului din Spania şi că înţelegerea va fi semnată pe mail. 

Afla mai multe despre: carlos fortesuniversitatea craiovafcsbtransfer carlos fortes 

viewscnt
Articole similare