Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unde dai şi unde crapă gheaţa! Ravagii la pariuri, cu 7 meciuri nebune. Un român a luat 1.617.000 de lei

Unde dai şi unde crapă gheaţa! Ravagii la pariuri, cu 7 meciuri nebune. Un român a luat 1.617.000 de leigalerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

Am văzut bilete cu handbal, tenis, baschet, la handicap, toate sunt normale. Sporturi de auzi peste tot de ele şi tipuri decente de pariuri. A, era şi volei, da, să nu uităm. Am văzut şi din ligile secunde sau a treia sau a patra a Islandei (dacă există aşa ceva). Şi am văzut pe ele câştiguri mari, serioase.

Dar nu am văzut până azi 7 meciuri de hochei pe acelaşi bilet şi toate nimerite. Jucătorul Fortuna este un specialist în câştiguri. Acum vreo lună a luat ca acceleratul 1.2 milioane de lei cu 4 bilete identice. A câştigat câte 300.000 de lei cu fiecare.

A luat peste 20 de meciuri de fotbal pe bilet (de tip ‘goluri’ sub/peste şi ‘marchează gazdele/oaspeţii’), aşa că i s-a adăugat din oficiu şi premierea dublă Fortuna.

Acum a pus 5 bilete din hochei, toate identice, toate câştigătoare (tot 300.000 de lei câştig pe fiecare bilet). A avut meciuri de hochei din SUA şi Canada. Miza a fost de 420 de lei pe bilet, cotă totală 720.

Pe lângă asta, el şi-a mai adăugat colac peste câştig un bilet separat. Tot meciuri de hochei, dar biletul a fost de data asta sistem. A mizat 6.500 de lei şi a câştigat 117.000 de lei. Cum era cu doi iepuri dintr-o lovitură? Da, îi prinzi pe fortuna.ro.

Afla mai multe despre: pariuri 

viewscnt
Articole similare