Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unde poate ajunge Budescu după ce a semnat cu Damac: "Am vorbit cu el. Am văzut că s-au înţeles, dar din vară. E ce am auzit"

Unde poate ajunge Budescu după ce a semnat cu Damac: "Am vorbit cu el. Am văzut că s-au înţeles, dar din vară. E ce am auzit"

FCSB

Comentarii

Constantin Budescu a semnat cu Damac, din Arabia Saudită, iar Gabriel Tamaş a vorbit cu fostul fotbalist al Astrei. Fundaşul a oferit câteva informaţii despre jucătorul plecat din Liga 1.

"Am vorbit cu Budescu, da. Discuţia cu FCSB era pentru vară, nu pentru acum"

Constantin Budescu e dorit din România de FCSB şi Petrolul Ploieşti, dar a ales Arabia Saudită, datorită salariului superior oferit. Totuşi, mijlocaşul ar putea reveni mai repede decât era de aşteptat. 

Gabi Tamaş a oferit câteva indicii în privinţa viitorului lui Budescu, în urma a ce a auzit şi ce a citit:  "Am vorbit cu Budescu, da. Dacă sunt probleme, să mai stea în România? Ăsta e fotbalul românesc. Te saturi. Nu ştiu dacă a avut ofertă de la FCSB. Discuţia cu FCSB era pentru vară, nu pentru acum. Am văzut că s-au înţeles, dar din vară. E ce am auzit, ce am citit. Probabil a ales să se întoarcă în vară la FCSB, nu ştiu.

Nu-i va fi greu în Arabia Saudită, el dă goluri din tramvai, de oriunde. Pentru el nu e problemă. Se duce şi îşi face meseria şi în Arabia, şi acasă. Alegerile le face fiecare jucător. Presupun că a avut şi alte oferte, el a ales ce a crezut că e mai bine pentru el", a spus Tamaş pentru România Fan TV. 

Constantin Budescu a vorbit, pentru Telekom Sport, despre unde şi-ar dorit să ajungă, dar şi despre experienţa din Arabia Saudită.

Afla mai multe despre: constantin budescufcsbastragigi becali 

viewscnt
Articole similare