Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unde s-a infectat Ianis Hagi cu COVID-19. Anunţul făcut de presa din Scoţia

Unde s-a infectat Ianis Hagi cu COVID-19. Anunţul făcut de presa din Scoţia
Comentarii

Presa din Scoţia a reacţionat după ce Ianis Hagi (23 de ani) a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Britanicii susţin că Ianis ar fi contactat virusul în Scoţia, la Ranges, echipa de club. Hagi Jr. va fi absent din meciul României cu Macedonia de Nord, din preliminariile Campionatului Mondial 2022 din Qatar.

Presa din Scoţia ştie unde s-a infectat Ianis Hagi cu COVID-19

Ianis Hagi a fost depistat cu COVID-19 la echipa naţională şi deja a fost plasat în izolare. Hagi Jr. va absenta şi de la Rangers, dar presa din Scoţia e sigură că românul s-a infectat cu Coronavirus la echipa de club, după ce campioana britanică a recunoscut că mai multe persoane din club au fost testate pozitiv cu COVID-19.

Acum două săptămâni fotbaliştii James Tavernier, Calvin Bassey, Scott Wright şi Ryan Kent au lipsit din lot, împreună cu portarii Allan McGregor şi Jon McLaughlin.

„O nouă lovitură pentru Rangers, starul Ianis Hagi a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Federaţia Română de Fotbal a confirmat informaţia. Este cel mai recent membru al clubului Rangers care se infectează cu COVID-19, după numărul mare de cazuri din ultimele zile. Totul a pornit înaintea meciului retur cu Alashkert, când au apărut primele cazuri”, scriu scoţienii de la The Scottish Sun.

Scottih Sun anunţă că Ianis Hagi ar putea sta în carantină între 10 şi 20 de zile.

Afla mai multe despre: ianis hagiscotiarangerscovid-19 

viewscnt
Articole similare