Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unde s-a transferat Bozhidar Chorbadzhiyski, fost jucător la FCSB. Gigi Becali a renunţat la el după doar patru meciuri

Unde s-a transferat Bozhidar Chorbadzhiyski, fost jucător la FCSB. Gigi Becali a renunţat la el după doar patru meciuri

Campionate

Comentarii

Bozhidar Chorbadzhiyski, jucător la care Gigi Becali a renunţat după doar patru apariţii, s-a transferat de la ŢSKA Sofia la Stal Mielec, o echipă din prima ligă a Poloniei.

Bozhidar Chorbadzhiyski îşi va continua cariera în campionatul Poloniei. Potrivit polsatsport.pl, fundaşul în vârstă de 25 de ani s-a despărţit de ŢSKA Sofia şi a semnat cu Stal Mielec, locul 15 în Polonia, din 16 echipe. Stal Mielec are grave probleme în defensivă şi speră să-şi rezolva o parte din ele odată cu acest transfer.

În ultima etapă a fost învinsă cu 6-0 de Wisla Krakow, pe teren propriu. Echipa poloneză a primit nu mai puţin de 17 goluri în 7 etape, a doua cea mai slabă apărare din campionatul Poloniei.

Conform sursei citate, Bozhidar Chorbadzhiyski a semnat pe doi ani, cu opţiune de prelungire.

Cum a ajuns Chorbadzhiyski la FCSB şi cum a renunţat Gigi Becali la el

 In vara lui 2019, Gigi Becali avea mare nevoie de un fundaş central, ieftin şi bun, aşa cum îi place finanţatorului de la FCSB. Aşa că şi-a îndreptat atenţia mai la sud, spre Bulgaria, unde l-a găsit pe Bozhidar Chorbadzhiskyi, un fundaş central de 24 de ani, cu opt meciuri în naţionala de seniori a Bulgariei, cotat la momentul respectiv la 1,3 milioane de euro, de la ŢSKA Sofia.

Clubul bulgar acceptă să îl lase pe jucător împrumut în România în schimbul a 50.000 de euro, dar şi o clauză de transfer defintiv dacă acesta ar fi confirmat, de 450.000 de euro. Nu avea să se întâmple acest lucru, iar după şase luni, Gigi Becali i-a făcut bagajele şi l-a trimis înapoi la Sofia. N-a apucat să joace decât 345 de minute pentru FCSB, în care a încasat două cartonaşe roşii. Destul cât să simtă gustul criticilor lui Becali şi să fie tras pe "linie moartă".

”Nu se mai schimbă nimic. Bozhidar Chorbadzhiyski nu mai rămâne la FCSB, nu mai am nevoie de el! Va pleca în iarnă. La revedere”, a declarat Gigi Becali, iarna trecută.

Afla mai multe despre: bozhidar chorbadzhiyski 

viewscnt
Articole similare