Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unde s-au împotmolit negocierile dintre FRF şi Boloni? MM: "E clar că asta e problema!" | EXCLUSIV

Unde s-au împotmolit negocierile dintre FRF şi Boloni? MM: "E clar că asta e problema!" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Negocierile dintre FRF şi Ladislau Boloni s-au împotmolit pentru că antrenorul nu mai răspunde la telefoanele oficialilor de la Casa Fotbalului. Invitat la Telekom Sport, Mihai Stoica (56 de ani) a spus că, după părerea sa, problemele au intervenit atunci când s-a discutat despre bani. Nu neapărat despre salariul selecţionerului, ci oamenilor săi din staff.

Unde s-au împotmolit negocierile dintre FRF şi Boloni? MM: "E clar că asta e problema!" | EXCLUSIV

Federaţia Română de Fotbal l-a convins pe Ladislau Boloni să vină la Bucureşti pentru negocieri pentru postul de selecţioner. După mai multe zile de negocieri la sediul FRF, antrenorul a plecat din Capitală şi, mai nou, nu mai răspunde la telefoanele celor de la Casa Fotbalului.

În direct la Sport Report, la Telekom Sport, Mihai Stoica a spus că dacă Boloni amână răspunsul final înseamnă că problema este la el şi, cel mai probabil, e de ordin financiar. MM a declarat că nu e neapărat vorba despre salariul oferit lui Ladislau Boloni, cât pentru pentru oamenii din stafful său.

"Ştie unde vine, ştie ce jucători sunt, ştie. Se vorbeşterde 300 de mii salariul, dacă vrea cu 5 oameni străini în staff, să presupunem, nu mai sunt 300.000. niciun străin nu-ţi vine... Nu-ti bine sub 7,8, 10.000. Acum dacă asta e problema, e clar că e de ordin financiar.

Dacă vine un antrenor român liber, e clar că nu are pretenţii ca Boloni. Am înţeles că 3, 4, 5 mii sunt salariile la secunzi sau la juniori. Dacă a venit la Bucureşti, e o chestie serioasă. Dacă Boloni tergiversează, e clar că problema e la el", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mihai stoicabolonifrfnegocieriselectioner 

viewscnt
Articole similare