Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unde s-au împotmolit negocierile dintre Gigi Becali şi Valeriu Iftime pentru Denis Haruţ. În ce condiţii poate ajunge fotbalistul la FCSB

Unde s-au împotmolit negocierile dintre Gigi Becali şi Valeriu Iftime pentru Denis Haruţ. În ce condiţii poate ajunge fotbalistul la FCSB

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, simte că acest sezon este cel în care aşteptarea va lua sfârşit: titlul în Liga 1 după şase ani! Pentru ca acest lucru să se realizeze, acesta renunţă la a mai face economii şi bagă adânc mâna-n buzunar.

A perfectat deja transferul lui Risto Radunovic, unul dintre cei mai buni fundaşi stânga din România, iar acum se pregăteşte să aducă un alt fundaş lateral, care să-i provoace concurenţă lui Valentin Creţu, în flancul drept. Este vorba de fotbalistul celor de la FC Botoşani, Denis Haruţ.

800.000 de euro pentru Denis Haruţ?

Potrivit celor de la "as.ro", tratativele dintre FCSB şi FC Botoşani s-au împotmolit, iar problema ar fi suma de transfer. Gigi Becali oferă cu 200.000 de euro mai puţin decât şi-ar dori Valeriu Iftime.

Patronul moldovenilor a recunoscut într-un inverviu acordat celor de la "gsp.ro", că Gigi Becali nu oferă cât solicită el în schimbul jucătorului - 1 milion de euro, şi că nu are de gând să-i accepte mai puţin de atât.

"Eu nu am negociat nimic cu domnul Becali despre Haruţ în ultima lună. A fost o întrebare la un moment dat, i-am spus un preţ şi după am discutat prin intermediari. Ceva clar cu domnul Becali nu s-a făcut. Am primit întrebări de la dumnealui prin impresari. Nu ne-am potrivit la preţ! E o diferenţă destul de interesantă, de mare.

Eu ţin mult la preţul lui Haruţ! Nu mă grăbesc. Nu e o vreme de vândut fotbalişti scumpi, dar nu-l putem compara pe Haruţ cu oricine. Este un interes pentru Haruţ de la FCSB. Eu vreau 1 milion de euro pe el, iar FCSB oferă alt preţ. Nu suntem încă aici. În acest moment este căzută discuţia, e oprită", declara Valeriu Iftime, la gsp.ro.

Rămâne de văzut care dintre cei doi finanţatori are nervii mai puternici în această dispută psihologică şi va lăsa de la el. Gigi Becali, care are nevoie de Haruţ în lupta pentru titlu? Sau Valeriu Iftime, cel care poate risca să păţească precum în cazurile lui Chindriş şi Dugandzic, când a refuzat oferte mult mai avantajoase decât cele avute apoi?

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare