Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unde se gândeşte să antreneze Leo Grozavu: ”Nu înseamnă că e vreo ruşine să mergi acolo!”

Unde se gândeşte să antreneze Leo Grozavu: ”Nu înseamnă că e vreo ruşine să mergi acolo!”

Fotbal intern

Comentarii

Leo Grozavu a plecat de Sepsi în octombrie 2021, după ce a petrecut aproape doi ani la cârma echipei din Covasna.

Tehnicianul a plecat de la echipă după ce a condus-o către cele mai mari performanţe de la acel moment, un loc patru în Liga 1 la finalul sezonului 2020-2021 şi o finală a Cupei României, în 2020.

Ultima perioadă la echipă, însă, nu a fost una prea răsărită pentru antrenor, astfel că rezultatele au ezitat să apară. Atmosfera din vestiar şi tensiunile cu anumiţi jucători şi-au spus cuvântul.

Leo Grozavu a fost înlocuit cu Cristiano Bergodi la Sepsi. El a vorbit despre ofertele pe care le-a primit în ultima perioadă. Antrenorul a spus că a fost căutat de echipe din Liga 2 şi recunoaşte că nu ar fi o ruşine să antrenezi în al doilea eşalon al fotbalului românesc. 

”Se face un an de când nu mai antrenez. Am avut multe propuneri şi când am plecat, la scurt timp, şi acum. Există interes, dar mie aşa mi se întâmplă, în câte o lună nu se întâmplă nimic, pe urmă vin 2-3 propuneri. 

Probabil datorită faptului că sunt un tip pretenţios şi nu neapărat la partea financiară, ci la condiţiile pe care trebuie să mi se pună la dispoziţie, pe mulţi îi sperii. Normal că eu vreau ca acolo unde mă duc să am şansa să-mi fac meseria cât pot eu de bine. 

Am destulă experienţă, sunt un tip care nu depinde neapărat de fotbal şi atunci îmi permit. Dacă voiam să antrenez cu orice preţ, aş fi făcut-o, dar am anumite pretenţii şi nu vreau să fac rabat de la acest lucru.

Vreau să fiu foarte cinstit. Am avut în acestă vară suficiente propuneri de la echipe de Liga 2, dar nu am dorit să cobor la Liga 2, că am atâţia ani de carieră şi consider că am experienţa necesară să antrenez mai sus, chiar la o echipă care se bate la titlu.

Nu înseamnă că e vreo ruşine să antrenezi la Liga 2, dar cred că însă pot să fiu competitiv pentru prima ligă. Poate va veni un moment în care îmi voi da seama că trebuie să intru din nou într-un circuit şi să mă duc la Liga 2, pentru că am stat prea mult”, a spus Leo Grozavu, la Sport Total FM.

Afla mai multe despre: leo grozavu-liga 2-sepsi 

viewscnt
Articole similare