Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Unde te duci? Ce vrei să faci? Ce vrei de la mine?” Arbeloa, moment senzaţional alături de Jose Mourinho: ”Am rămas un fan al său!”

”Unde te duci? Ce vrei să faci? Ce vrei de la mine?” Arbeloa, moment senzaţional alături de Jose Mourinho: ”Am rămas un fan al său!”

Real Madrid

Comentarii

Alvaro Arbeloa, fostul jucător de la Real Madrid, a dezvăluit un moment interesant petrecut alături de Jose Mourinho.

S-ar fi întâmplat într-un meci pe care Real Madrid l-a disputat contra Sevillei, o partidă în care Arbeloa şi-a descoperit potenţialul ofensiv, un detaliu care lui Jose Mourinho nu i-a plăcut deloc.

Arbeloa, care a urcat deseori în atac în acel meci, deşi Mourinho îi solicitase în mod expres să nu facă asta, a povestit: ”Eu am jucat mereu ca fundaş dreapta, dar în acel meci m-a folosit pe banda opusă. Cred că am urcat de şase-şapte ori în atac, iar la pauză, Mourinho ne-a strâns pe toţi în vestiar şi a început. ”Azi îl avem pe Cafu în echipă! Unde urci atât de des Cafu? Ce vrei să faci, ce vrei de la mine” A fost o discuţie simpatică. Putea să mă certe, dar a ales să ne facă pe toţi să râdem” şi-a amintit Arbeloa într-un interviu acordat jurnalistului Valenti Sanjuan.

Fostul apărător al Madridului a rămas un fidel admirator al lui Jose Mourinho: ”Sunt un fan al antrenorului, dar înainte de toate, sunt un fan al omului Jose Mourinho. Îl consider un prieten. A fost un antrenor de la care am învăţat şi pentru care am muncit ca un animal. Am multe amintiri cu el, este un tip senzaţional, care mi-a marcat cariera. Era capabil să fie exigent, dar şi prietenos. Ne-a muncit pe toţi foarte mult. În antrenorat, el este ceea ce este Cristiano pentru fotbal. E greu să găseşti doi oameni atât de buni şi atât de mediatizaţi” a mai declarat Alvaro Arbeloa. 

Afla mai multe despre: arbeloamourinho 

viewscnt
Articole similare