Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unde va juca Messi după aventura de la PSG: "Lucrăm la asta!". Ce club îl aşteaptă

Unde va juca Messi după aventura de la PSG: "Lucrăm la asta!". Ce club îl aşteaptă

Lionel Messi

Comentarii

Leo Messi (34 de ani) abia a plecat de la Barcelona la PSG, după 21 de ani petrecuţi pe Camp Nou, şi deja se discută despre viitoarea destinaţie a argentinianului la finalul aventurii de la Paris.

Messi n-a putut să-şi prelungească înţelegerea cu Barcelona şi a semnat cu PSG, liber de contract. Nici n-a apucat să debuteze pentru echipa de pe Parc des Princes că deja se discută despre ce va face Messi după plecarea de pe Parc des Princes. Presa din străinătate speculează pe seama viitoarei destinaţii a decarului din naţionala Argentinei.

Jurnaliştii speculează pe seama faptului că, după vacanţa petrecută în Miami în această vară - unde are casă -, Messi va ajunge la Inter Miami, echipa lui David Beckham, atunci când va avea 36 de ani. Se discuta despre această posibilitate şi în contextul în care Messi şi-ar fi prelungit contractul cu Barca, care voia să-l facă ambasador al clubului în SUA.

"Sunt optimist că Messi la juca la Inter Miami, deoarece cred că se va completa ambiţia ca cei mai buni jucători din generaţie să joace la Miami", a declarat Jorge Mas, unul dintre acţionari, pentru Miami Herald. "David şi cu mine lucrăm la asta, avem dorinţa de a a duce cei mai buni jucători aici, iar Messi este, pribabil, cel mai bun", a adăugat acesta.

Messi ar putea debuta la PSG pe 29 august, într-un meci PSG - Remis, din Ligue 1.

Afla mai multe despre: messipsginter miami 

viewscnt
Articole similare