Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Unde vei fi mai fericit?”. Sfatul lui Dani Alves pentru bunul său prieten, Lionel Messi

”Unde vei fi mai fericit?”. Sfatul lui Dani Alves pentru bunul său prieten, Lionel Messi

Lionel Messi

Comentarii

Dani Alves a discutat recent despre situaţia fostului său coleg şi bun prieten, Lionel Messi. Brazilianul i-a oferit un sfat starului catalanilor, făcând referire la o conversaţie anterioară dintre cei doi, din urmă cu ani buni.

Dani Alves a petrecut opt ani la Barcelona, în care a câştigat tot ce era posibil şi a reinventat postul de fundaş lateral. Brazilianul a fost parte din generaţia ce a revoluţionat rolul apărătorilor din benzi, aceştia fiind mult mai defensivi în fotbalul din trecut.

Însă, datorită sistemului bazat pe posesie instaurat de Guardiola, Alves avea şansa să contribuie ofensiv la fiecare partidă, iar acesta a reuşit 21 de goluri şi 101 pase decisive în 391 de apariţii pentru ”blaugrana”. Printre jucătorii ce au beneficiat cel mai mult de serviciul excelent al brazilianului este şi Lionel Messi, iar cei doi au rămas prieteni chiar şi după plecarea lui Alves de pe Camp Nou.

Sfatul lui Dani Alves pentru bunul său prieten, Lionel Messi

Acum, brazilianul i-a oferit un sfat fostului său coleg, încurajându-l să rămână în continuare la Barcelona. Fundaşul dreapta, devenit mijlocaş ofenisv pe final de carieră, în Brazilia, a explicat că Messi şi Barca sunt ”suflete pereche” şi că argentinianul ar trebui să rămână în Catalonia.

”I-am spus lui Messi de mai multe ori că s-a născut pentru a fi un jucător al Barcelonei şi Barcelona s-a născut pentru a fi clubul său. Odată mi-a spus să rămân la Barcelona pentru că nu era niciun loc mai bun. <<Unde vei fi mai fericit?>>, m-a întrebat el. Aşa că am rămas.

Acum i-am amintit de aceasta conversaţie şi, ca un bun prieten, l-am sfătuit că Barcelona este cel mai bun loc pentru el. Încă n-am primit un răspuns, dar când pleci din Barcelona îţi dai seama cât de greu e”, a declarat Alves, pentru the Guardian.

Messi mai are mai puţin de două luni rămase din înţelegerea sa cu Barcelona, iar presa argentiniană susţine că acesta şi-ar fi decis deja viitorul.

VIDEO | Rezumat FCSB - CFR 1-1

Afla mai multe despre: lionel messidani alvestransfer messicontract messibarcelonaplecare messi 

viewscnt
Articole similare