Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unde vrea să ajungă Mirel Rădoi ca antrenor după ce şi-a anunţat plecarea de la echipa naţională. Intenţia sa reală a fost aflată!

Unde vrea să ajungă Mirel Rădoi ca antrenor după ce şi-a anunţat plecarea de la echipa naţională. Intenţia sa reală a fost aflată!

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul naţionalei României, Mirel Rădoi, a dat o veste surprinzătoare, imediat după victoria României cu Armenia. El a spus că nu-şi va prelungi contractul cu Federaţia Română de Fotbal, în cel mai bun moment al tricolorilor sub comanda lui Rădoi. În plus, antrenorul a dezvăluit ce planuri de viitor are.

Mirel Rădoi renunţă la echipa naţională

Contractul lui Mirel Rădoi expiră în noiembrie şi nu are de gând să continue alături de FRF, indiferent de deznodământul acestor preliminarii europene pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2022. El a dat vestea în conferinţa de presă de după victoria care i-a făcut pe tricolori favoriţi în cursa pentru locul de "baraj". 

"Erau nişte obiective clare, calificarea la EURO, trebuia să schimbăm anumite lucruri, să aducem un joc spectaculos, cu posesie prelungită, cu reacţie pe pierderea mingii. Durerea mare rămâne la acel baraj pierdut în Islanda (n.r. - ratarea calificării la EURO 2020). Îmi pot face contract şi pe următorii patru ani, dar din punctul ăsta de vedere lucrurile sunt clare", a anunţat, surprinzător, Mirel Rădoi. 

În urmă cu trei ani, el a fost numit director sportiv la echipa naţională U21, a trecut pe bancă şi a scris istorie cu tricolorii mici la EURO U21 din Italia şi San Marino. Apoi, a fost promovat la naţionala mare şi, după o perioadă grea de adaptare dintre staff şi jucători, a obţinut rezultatele dorite. 

Unde vrea să antreneze Mirel Rădoi

În faţa jurnaliştilor, actualul selecţioner a dezvăluit că-şi vrea să antreneze o echipă de club, care a rămas marea sa dorinţă. De altfel, Mirel Rădoi a spus în mai multe rânduri că s-ar simţi mai bine la o echipă de club. De această dată e dispus să accepte şi o ofertă din Liga 1. 

"E devreme, lucrurile diferă, dar parcă o echipă de club mă atrage mai mult. Procesul zilnic e foarte important, să dezvolţi jucătorii. Îmi pare rău că nu pot sta mai mult cu jucătorii, să le explic mai multe. Lucrurile astea le pot îndrepta zi de zi. (n.r. Ai accepta şi o variantă din România?) Şi în România, da. Dacă nu vor să mă dea afară după trei luni, cu siguranţă. Pentru un joc spectaculos, ai nevoie de timp, pentru a juca ce doreşti. Ai nevoie de o perioadă mai lungă, e greu de realizat în România, dar sunt cluburi care încep să aibă răbdare. Toate dorinţele la naţională mi-au fost îndeplinite, nu am ce să le reproşez celor de aici", a mai spus Mirel Rădoi. 

Misiunea lui Mirel Rădoi la naţionala României nu s-a încheiat, deşi şi-a anunţat plecarea. În ultimele două etape al grupei, România va evolua, acasă, cu Islanda, la 11 noiembrie, şi cu Liechtenstein, în deplasare, la 14 noiembrie.

 

Afla mai multe despre: mirel radoiechipa nationalaunde vrea sa antreneze mirel radoi 

viewscnt
Articole similare