Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UNEFS le-a prezentat antrenorilor bucureşteni un curs de integritate, dezvoltat la nivel european

UNEFS le-a prezentat antrenorilor bucureşteni un curs de integritate, dezvoltat la nivel european

Alte sporturi

Comentarii

Vineri, 14 iunie 2019, a avut loc în Bucureşti evenimentul de diseminare „Construirea încrederii în sport prin integritatea antrenorilor”, organizat în cadrul proiectului Erasmus Plus Sport, „Dezvoltarea unui curs de integritate pentru antrenori”, coordonat de Universitatea Aristotelis din Salonic (Grecia).

Evenimentul amintit a fost inclus în programul Congresului Ştiinţific Internaţional de Educaţie Fizică, Sport şi Kinetoterapie - ICPESK 2019 al Universităţii Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport din Bucureşti (UNEFS), care ete partener în proiectul menţionat.

În cadrul workshop-ului au fost prezentate continutul cursului dezvoltat in cadrul proiectului, rezultatele implementarii acestui curs in randul studentilor de la nivel de licenta si masterat, precum si viitoarele activitati care vor avea loc in proiect.

La workshop au participat 40 de antrenori de la cluburi şi licee cu program sportiv din Bucureşti. Aceştia vor fi invitati sa parcurga, la rândul lor, cursul de Etica si integritate in sport, pe care Universitatea Naţională de Educaţie Fizică şi Sport din Bucureşti îl va organiza în toamna acestui an.

Afla mai multe despre: unefs 

viewscnt
Articole similare